natalek 21.08.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Kochani, czy na usg w czasie ciaży lekarz wspominal o możliwości wady serduszka u małej? Kiedy wykryli wade juz w szpitalu po urodzeníu? Pytam bo sama za chwilę będę rodzić i zaczełam sie martwić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 01.09.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 hej,dopiero wczoraj trafiłam na wasz wątek i przepadłam:)musiałam przeczytać do końca,jestem pod wrażeniem Waszej pięknej łazienki,sypialni i salonu,napatrzeć się nie mogę:)nie wiedziałam że sklep w którym robiłam zakupy jest Wasz:)życzę dużo zdrówka dla waszego Skarbeczka i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze,chciałam jeszcze zapytać czy komoda ta niższa w paski będzie jeszcze dostępna w ofercie sklepu?pozdrawiam buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 01.09.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Dziękujemy Wam za słowa wsparcia. Trzymajcie kciuki za naszą Zuzinkę, bo tego bardzo potrzebuje. Odpowiadam szybko na pytania wnętrzarskie, proszę wybaczyć, ale na tematy zdrowotno-prywatne nie będę odpowiadać na forum drewno w sypialni - sosna malowana na biało (najtańsza opcja) niestety nie będzie już w ofercie naszego sklepu niskiej komody w pasy szare, jest w ofercie szafka rtv i wyższa komoda z tej serii - teraz wszystko u nas -20% Pozdrawiamy niedzielnieE&K:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milosniczka prostoty 21.09.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego i oczywiscie mocno trzymam kciuki za Zuzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kongoset 17.10.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Witaj. Co tu dużo mówić, dom/wnętrza-c u d n e. Byłabym wdzięczna za podesłanie info dot. Twojego sklepiku. Chętnie podejrzałabym, cóż tam masz do zaoferowania , zwłaszcza,że gust mamy bardzo podobny Z góry dziękuję. Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 20.10.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Witaj. Co tu dużo mówić, dom/wnętrza-c u d n e. Byłabym wdzięczna za podesłanie info dot. Twojego sklepiku. Chętnie podejrzałabym, cóż tam masz do zaoferowania , zwłaszcza,że gust mamy bardzo podobny Z góry dziękuję. Marzena Witaj Marzenko, wielkie dzięki. Slepik nazywa się "decoratore.pl" choć nie wie, czy możemy tak oficjalnie tutaj podawać nazwe. Aktualnie wszystko -20% do końca miesiąca, mamy nadzieję, że znajdziesz coś co Cię zainteresuje. Pozdrawiamy niedzielnie E&K;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 25.10.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 witam, piękny dom i wnętrza, gratuluję. Podglądałam wielokrotnie Mam pytanko o kolor ścian w salonie. Wygląda mi to na jakieś ciepłe szarości, zgadza się? Pamiętacie może jaka to farba, kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 04.11.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 witam, piękny dom i wnętrza, gratuluję. Podglądałam wielokrotnie Mam pytanko o kolor ścian w salonie. Wygląda mi to na jakieś ciepłe szarości, zgadza się? Pamiętacie może jaka to farba, kolor? Witaj dziękujemy miło słyszeć. O salonie pisałam już kilka razy są ta jasne ciepłe szarości, ale kombinowaliśmy żeby uzyskac ten efekt rozjaśniając kolor bazowy , potem go przyciemniając i tak do skutku.....nie moge więc odpowiedzieć jaki tokolor, bo jest tu zlepek kilku....słodkich snów, przepraszamy, że tak óźno odpowiadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 19.11.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 witam,mam pytanie odnośnie płytek w łazience,tej mozaiki Zienia,czy można ją kłaść na ogrzewanie podłogowe?czy tam jest jakaś fuga? jeśli tak to jaka, czy są one kładzione na styk?pozdrawiam miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 19.11.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 witam,mam pytanie odnośnie płytek w łazience,tej mozaiki Zienia,czy można ją kłaść na ogrzewanie podłogowe?czy tam jest jakaś fuga? jeśli tak to jaka, czy są one kładzione na styk?pozdrawiam miłego wieczoru Tak my te płytki mamy na ogrzewaniu podłogowym i jest tam fuga, jest to jakaś czarna elastyczna chyba niebrudząca specjalna do łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 20.11.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 dziękuję za odpowiedź,jak na razie zakochana jestem w tej mozaice i mam nadzieję,że będzie w jednej z moich łazienek:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 20.11.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 dziękuję za odpowiedź,jak na razie zakochana jestem w tej mozaice i mam nadzieję,że będzie w jednej z moich łazienek:)pozdrawiam Mozaika na podłodze wygląda super, lepiej niż na zdjęcu;-) Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 20.11.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 witam, bardzo podoba mi sie wasza bateria kuchenna, jakij jest firmy? pozdrawiam frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 21.11.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 witam, bardzo podoba mi sie wasza bateria kuchenna, jakij jest firmy? pozdrawiam frania Welkie dzięki, nasze baterie nazywają sie nicolazzi Pozdrawiamy serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basik2004 21.11.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Witam czy mogę prosić o zdjęcia schodów z poręczą i o podanie nazwy stolarza, który wykonywał schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 21.11.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 NA Pani prośbę rzesyłamy zdjęcia schodów: http://imageshack.us/a/img254/5948/dsc1010i.jpg http://imageshack.us/a/img37/1637/dsc1133.JPG http://imageshack.us/a/img15/4725/dsc1134p.jpg http://imageshack.us/a/img46/6330/dsc1131h.jpg http://imageshack.us/a/img26/1610/dsc1130ey.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczka22 22.11.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Witam, jestem zachwycona Panstwa domem. Dokladnie moj styl. Mam pytanie odnosnie Panstwa uchwytow - kolatek chromowanych w szafkach lazienkowych bialych na dole. Bardzo dlugo szukam takich uchwytow i niestety nigdzie nie moge znalezc. Bede ogromnie wdzieczna za wskazowke. Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 24.11.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) Witam, jestem zachwycona Panstwa domem. Dokladnie moj styl. Mam pytanie odnosnie Panstwa uchwytow - kolatek chromowanych w szafkach lazienkowych bialych na dole. Bardzo dlugo szukam takich uchwytow i niestety nigdzie nie moge znalezc. Bede ogromnie wdzieczna za wskazowke. Pozdrawiam, Ania Witaj Aniu.... Podajemy namiar na firmę: http://www.sparta.com.pl/go/_info/?id=12142 można zamówić w wersji chrom Pozdrawiamy E&K Edytowane 24 Listopada 2013 przez E&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 24.11.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 O proszę , kogo widzę Witam się cieplutko Mam nadzieję ,że u Was wszystko w porządku ?pozdrawiam Ps, Poręcz boska, jak cały Wasz dom zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 28.11.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Dzięki wielkie ....zaszło u nas trochę zmian. Postaram się wkleić fotorelację już wkrótce. Póki co sporo pracy przedświątecznej w naszym sklepie nio i robię dekoracje świąteczne w domu coby dłużej nacieszyć się okresem świątecznym, który bardzo lubię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts