Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

E&K się urządzają...

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 566
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hej,dopiero wczoraj trafiłam na wasz wątek i przepadłam:)musiałam przeczytać do końca,jestem pod wrażeniem Waszej pięknej łazienki,sypialni i salonu,napatrzeć się nie mogę:)nie wiedziałam że sklep w którym robiłam zakupy jest Wasz:)życzę dużo zdrówka dla waszego Skarbeczka i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze,chciałam jeszcze zapytać czy komoda ta niższa w paski będzie jeszcze dostępna w ofercie sklepu?pozdrawiam buziaczki

Dziękujemy Wam za słowa wsparcia. Trzymajcie kciuki za naszą Zuzinkę, bo tego bardzo potrzebuje. Odpowiadam szybko na pytania wnętrzarskie, proszę wybaczyć, ale na tematy zdrowotno-prywatne nie będę odpowiadać na forum

drewno w sypialni - sosna malowana na biało (najtańsza opcja)

niestety nie będzie już w ofercie naszego sklepu niskiej komody w pasy szare, jest w ofercie szafka rtv i wyższa komoda z tej serii - teraz wszystko u nas -20%

Pozdrawiamy niedzielnie

E&K:)

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
Witaj.

Co tu dużo mówić, dom/wnętrza-c u d n e.

Byłabym wdzięczna za podesłanie info dot. Twojego sklepiku. Chętnie podejrzałabym, cóż tam masz do zaoferowania , zwłaszcza,że gust mamy bardzo podobny ;)

Z góry dziękuję.

Marzena

Witaj Marzenko,

wielkie dzięki. Slepik nazywa się "decoratore.pl" choć nie wie, czy możemy tak oficjalnie tutaj podawać nazwe. Aktualnie wszystko -20% do końca miesiąca, mamy nadzieję, że znajdziesz coś co Cię zainteresuje. Pozdrawiamy niedzielnie E&K;)

• 2 weeks później...
witam,

piękny dom i wnętrza, gratuluję. Podglądałam wielokrotnie :)

Mam pytanko o kolor ścian w salonie. Wygląda mi to na jakieś ciepłe szarości, zgadza się? Pamiętacie może jaka to farba, kolor?

Witaj :) dziękujemy miło słyszeć. O salonie pisałam już kilka razy są ta jasne ciepłe szarości, ale kombinowaliśmy żeby uzyskac ten efekt rozjaśniając kolor bazowy , potem go przyciemniając i tak do skutku.....nie moge więc odpowiedzieć jaki tokolor, bo jest tu zlepek kilku....słodkich snów, przepraszamy, że tak óźno odpowiadamy

• 2 weeks później...
witam,mam pytanie odnośnie płytek w łazience,tej mozaiki Zienia,czy można ją kłaść na ogrzewanie podłogowe?czy tam jest jakaś fuga? jeśli tak to jaka, czy są one kładzione na styk?pozdrawiam miłego wieczoru

Tak my te płytki mamy na ogrzewaniu podłogowym i jest tam fuga, jest to jakaś czarna elastyczna chyba niebrudząca specjalna do łazienek.

Witam,

jestem zachwycona Panstwa domem. Dokladnie moj styl. Mam pytanie odnosnie Panstwa uchwytow - kolatek chromowanych w szafkach lazienkowych bialych na dole. Bardzo dlugo szukam takich uchwytow i niestety nigdzie nie moge znalezc. Bede ogromnie wdzieczna za wskazowke.

Pozdrawiam,

Ania

Witam,

jestem zachwycona Panstwa domem. Dokladnie moj styl. Mam pytanie odnosnie Panstwa uchwytow - kolatek chromowanych w szafkach lazienkowych bialych na dole. Bardzo dlugo szukam takich uchwytow i niestety nigdzie nie moge znalezc. Bede ogromnie wdzieczna za wskazowke.

Pozdrawiam,

Ania

Witaj Aniu.... Podajemy namiar na firmę: http://www.sparta.com.pl/go/_info/?id=12142

można zamówić w wersji chrom

Pozdrawiamy

E&K

Edytowane przez E&K