EK1719503426 17.12.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Naprawdę, nie odbierz tego źle Ja też nie jestem majętną osobą Chodziło mi o to, że gadżety tego typu, jak właśnie torba i kije, biją na łeb takie, które można kupić prawie w każdym sklepie wnętrzarskim. Ale oczywiście to są Wasze wybory, Wasz styl i - jak często tu się powtarza - to Wy macie się z Tym dobrze czuć, nie ja Macie cudowną tapetę, tę w kratkę! I zakochałam się w białych różach na stole w jadalni Nio co Ty ja się nie gniewam......i fajnie,że tapeta przypadła Tobie do gustu, białe kwiaty też kocham i tylko one sa u mnie w wazonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 17.12.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Wszyscy wiedzą że Iw kocha białe kwiatki Ja uwielbiam Wasz salon i jadalnię i kojarzy mi się z salonem Królowej Śniegu hheheh fajne skojarzenie, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 17.12.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Więc i ja się ujawnię Oglądam i podziwiam od daaaaawna....ja osobiście Wasz dom (wątek) mam w "ulubionych"....więc czesto podglądam:) Nie będę oryginalna jeśli napiszę, że jest piękny, niezwykle klimatyczny i urządzany z sercem.....ale chcę dodać, że osobiście bardzo doceniam ludzi, którzy potrafią stworzyć wspaniałe aranżacje zlepiając zdobycze z pchlich targów, staroci stylizowanych a nawet "masowej" sprzedaży.....wiele razy zachwycałam się jakąś rzeczą a potem robiłam ogromne oczy jak dowiedziałam się, że to np Pepco....albo Ikea:) Gratuluję pięknych wnętrz....rozumiem detale i ozdoby "dla Zuzi"...sama mam dwie małe córeczki i doskonale wiem ile frajdy może być ze świecących lampek albo Mikołaja w kącie:) Pozdrawiam Was serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.12.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Więc i ja się ujawnię Oglądam i podziwiam od daaaaawna....ja osobiście Wasz dom (wątek) mam w "ulubionych"....więc czesto podglądam:) Nie będę oryginalna jeśli napiszę, że jest piękny, niezwykle klimatyczny i urządzany z sercem.....ale chcę dodać, że osobiście bardzo doceniam ludzi, którzy potrafią stworzyć wspaniałe aranżacje zlepiając zdobycze z pchlich targów, staroci stylizowanych a nawet "masowej" sprzedaży.....wiele razy zachwycałam się jakąś rzeczą a potem robiłam ogromne oczy jak dowiedziałam się, że to np Pepco....albo Ikea:) Gratuluję pięknych wnętrz....rozumiem detale i ozdoby "dla Zuzi"...sama mam dwie małe córeczki i doskonale wiem ile frajdy może być ze świecących lampek albo Mikołaja w kącie:) Pozdrawiam Was serdecznie:) O MArta- tęskniłam za Twoimi wnętrzami Szukałam nawet ostatnio gdzieś linka do Twojej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 19.12.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Cześć Dziewczyny!!!! Dzięki dzięki za pozytywne komentarze..... pozdrawiam Was z mroźnych Beskidów. Powiem Wam szczerze, ze zachęcona komentarzami na temat mojego nowo nabytego sprzętu golfowego pobiegał domówić więcej kiji, chyba tak się to odmienia...... Sklep i Zuzia pochłaniają mi cały mój czas, ale obiecałam sobie, że w święta zasiądę z pyszną Latte i przejrze wszystkie zaległe forumowe galerie..... Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalek 21.12.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Jak zwykle jestem szaleńczo zachwycona Waszym domem! Ja narazie nie moge poustawiać tylu dodatków typu latarenki! Kiedyś postawiłam kwiatka to moje dzieci sie nim najadly Jeszcze pare lat i podrosna a wtedy zaszaleje mieszkamy w nowym domu dopiero rok a dom wyglada jakby 5lat! Sciany do malowania, krzesła i kanapy popisane! Białe drzwi raz w tygodniu musza być myte-musiały by częściej ale ja przy moich 3 maluchach nie daje rady!a już nie mówie o oknach tarasowych, które ciagle sa brudne od małych rączek! Jeszcze raz gratuluje smaku i wyczucia w urządzaniu wnetrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.12.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 http://imageshack.us/a/img809/1839/21mn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.12.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 http://i1.fmix.pl/fmi347/47e46d8e001b837d52b9352c/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 01.01.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Witam Kochani, Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, że nie złożyłam Wam życzeń świątecznych, ale mam sporo postanowień noworocznych i jednym z nich jest zwiększenie mojej aktywności forumowej. Nie wiem, czy uda się zrealizować mój zacny plan, wiele zależy od Zuzi, ale postaram się na ile to będzie możliwe być na bieżąco. Nowy Rok, Nowe Plany, Nowe Marzenia... ja mam jedno zdrowie Zuzi i Wam Kochani tego samego życze, DUŻO ZDROWIA. Wierzcie mi wiem co mówię. Często to....dużo zdrowia wypowiada się jak wyklepana na pamęć formułkę, nie zastanawiając się nad jego wartością, ja doświadczam tego jak jest to bezcenne i dlatego życzę Wam zdrowia, jak to dopisze o resztę można już samemu zadbać. Mieliśmy rodzinne święta. Było cieplo, rodzinnie i nastrojowo. Pozstaram się choć troszkę oddać klimat naszych rodzinnych świąt przesyłając kilka fotek. Do następnego.... http://imageshack.us/a/img23/5527/7xg0.jpg http://imageshack.us/a/img703/2572/ki5d.jpg http://imageshack.us/a/img69/8971/is6a.jpg http://imageshack.us/a/img547/7492/xjpa.jpg Edytowane 1 Stycznia 2014 przez E&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.01.2014 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 E&K witam się u Ciebie w Nowym Roku! Dla całej Twojej rodzinki dużo ZDROWIA szczęścia i miłości! Wycałuj Zuzię od ecioci Przejrzałam zdjęcia wnętrz dwukrotnie. Cóż można rzec- pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalek 02.01.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Mam pytanie odnośnie odeskowania w sypíalni na suficie?! Czy najpierw przykrecane były płyty a dopiero potem deski czy deski odrazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 02.01.2014 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Mam pytanie odnośnie odeskowania w sypíalni na suficie?! Czy najpierw przykrecane były płyty a dopiero potem deski czy deski odrazu? Witaj Natalku:wiggle: W sypialni deski bły położone bezpośrednio na krokwie, które ociepliliśmy pianką poliuretanową. Wokolicach okien, gdzie nie można było zastosowacpianki dociepliliśmy watą. Pozdrawiamy E&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.01.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 dziękuję serdecznie za życzenia noworoczne W Nowym Roku życzę Wam dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i wszelkiej pomyślności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalek 02.01.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Dziekuję za odpowiedź! Chyba źle się wyraziłam chodzi mi o ta biała podbitke na suficie w sypialni, czy ta buazeria była przykrecona do stelaży czy najpierw płyta kartongips i na to te białe dechy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalek 02.01.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 I jeszcze jedno czy ta podbitka była malowana po położeniu, czy przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 02.01.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witaj E&K Twój wątek podglądałam nieśmiało już od jakiegoś czasu z dużymi przerwami Mam nadzieje, że uda Ci się spełnić postanowienie noworoczne i będziesz częściej udzielała się na forum. Ja osobiscie będę miała do Ciebie mnóstwo pytań, ale to pewnie wtedy gdy juz będę na etapie urządzania swojego domku Jeśli pozwolisz, to napiszę okrutną prawdę o Twoich wnętrzach - są OBŁĘDNE! CUDNE! UNIKALNE! I strasznie, ale to strasznie Ci zazdroszczę! Pokój Maleńkiej Istotki powalił mnie na kolana, sofy w salonie aż proszą, by sie w nich rozsiąść i rozkoszować pięknem... I ta kuchnia... Mnie ostatnio znowy zmienia się koncepcja kuchni i marzę o białej z właśnie takimi gałkami przy szafkach... Konsolki! Konsolki super! Nic tylko kopiuj i wklej do mojego domku Pozdrawiam i ZDRÓWKA życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.01.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 dobry wieczór, gratuluję pięknego domu Przede wszystkim zdrowia, zdrowia dla Córeczki życzę. Przejrzałam prawie cały wątek - dom naprawdę piękny i tak starannie wykończony.. Za to szczególnie podziwiam, bo mój zapał z reguły kończy się na rzeczach "głównych" - a wiadomo, że diabeł tkwi w szczegółach - chociaż w tym wypadku to nie diabeł, tylko piękny efekt końcowy Czy mogłabyś w wolnej chwili przypomnieć sobie jak wykończone są kolumny - chodzi mi o ten detal : Mamy drewniane wysokie listwy przypodłogowe a kolumny pozostały "gole" - bo nie mamy pomysłu na wykończenie dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 02.01.2014 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 I jeszcze jedno czy ta podbitka była malowana po położeniu, czy przed? Drogi Natalku, przepraszam jeśli nie podążam za Twoim tokiem myślenia, ale deski były kładzione bezpośrednio na piankę (to nasze ocieplenie, alternatywa dla waty) i mocowane do krokwi. Nie zastosowaliśmy plyt regipsowych,ponieważ nie było takiej potrzeby. Listwy malowane były przed położeniem, docinane natomiast były na miejscu przed położeniem. W razie dalszych pytań wal śmiało :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 02.01.2014 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 dobry wieczór, gratuluję pięknego domu Przede wszystkim zdrowia, zdrowia dla Córeczki życzę. Przejrzałam prawie cały wątek - dom naprawdę piękny i tak starannie wykończony.. Za to szczególnie podziwiam, bo mój zapał z reguły kończy się na rzeczach "głównych" - a wiadomo, że diabeł tkwi w szczegółach - chociaż w tym wypadku to nie diabeł, tylko piękny efekt końcowy Czy mogłabyś w wolnej chwili przypomnieć sobie jak wykończone są kolumny - chodzi mi o ten detal : [ATTACH=CONFIG]232921[/ATTACH] Mamy drewniane wysokie listwy przypodłogowe a kolumny pozostały "gole" - bo nie mamy pomysłu na wykończenie dziękuję ! Cześć Zochna , miło, że do nas zajrzałaś. Dzięki za komplementy i życzenia dla Zuzanki. Kolumna wykończona jest listwami Orac Decor flex to taki giętki typ listwy, który z łatwością można nakładać np. na kolumny okrągłe. Przesyłam link do tej którą my mamy, ale jeśli inny typ Tobie się spodoba kupuj te oznaczone symbolem FLEX http://www.oracdecor.pl/profile-podlogowe/item/145-sx118 Pozdrawiam ciepło E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 02.01.2014 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 :hug:E&K witam się u Ciebie w Nowym Roku! Dla całej Twojej rodzinki dużo ZDROWIA szczęścia i miłości! Wycałuj Zuzię od ecioci Przejrzałam zdjęcia wnętrz dwukrotnie. Cóż można rzec- pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts