Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

E&K się urządzają...

Recommended Posts

Jak zwykle jestem szaleńczo zachwycona Waszym domem! Ja narazie nie moge poustawiać tylu dodatków typu latarenki! Kiedyś postawiłam kwiatka to moje dzieci sie nim najadly :-) Jeszcze pare lat i podrosna a wtedy zaszaleje :-) mieszkamy w nowym domu dopiero rok a dom wyglada jakby 5lat! Sciany do malowania, krzesła i kanapy popisane! Białe drzwi raz w tygodniu musza być myte-musiały by częściej ale ja przy moich 3 maluchach nie daje rady!a już nie mówie o oknach tarasowych, które ciagle sa brudne od małych rączek!

Jeszcze raz gratuluje smaku i wyczucia w urządzaniu wnetrz!

Uśmiałam sie do łez, ale wiesz co zazdroszczę Ci w domu takich łobuziaków. Dzięki temu dom żyje, a ściany pomalować możesz w każdej chwili, jak przyjdzie na to czas.....

• Odpowiedzi 566
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj E&K :) Twój wątek podglądałam nieśmiało już od jakiegoś czasu z dużymi przerwami :) Mam nadzieje, że uda Ci się spełnić postanowienie noworoczne i będziesz częściej udzielała się na forum. Ja osobiscie będę miała do Ciebie mnóstwo pytań, ale to pewnie wtedy gdy juz będę na etapie urządzania swojego domku :)

Jeśli pozwolisz, to napiszę okrutną prawdę o Twoich wnętrzach - są OBŁĘDNE! CUDNE! UNIKALNE! I strasznie, ale to strasznie Ci zazdroszczę! Pokój Maleńkiej Istotki powalił mnie na kolana, sofy w salonie aż proszą, by sie w nich rozsiąść i rozkoszować pięknem... I ta kuchnia... Mnie ostatnio znowy zmienia się koncepcja kuchni i marzę o białej z właśnie takimi gałkami przy szafkach... Konsolki! Konsolki super! Nic tylko kopiuj i wklej do mojego domku :D

Pozdrawiam i ZDRÓWKA życzę :)

Cześć Agulla, dziękuję bardzo za tyle ciepłych słów. Z niecierpliwością czekam na Twoje wnętrza, życzę spelnienia marzeń i powodzenia w realizacji celów. Z wielką przyjemnością odpowiem na wszystkie pytania.....:wiggle:

Witam sie w końcu u Was E !!! Bardzo sie cieszę ,że "wróciłaś " do życia !! :):hug:

Zdjęcia przepiękne !Ja zwykle nie mogę się napatrzeć!

Dziękuję za życzenia noworoczne i wzajemnie zyczę przede wszystkim zdrówka , miłości i pogody ducha .

Buziaczki dla Zuzi http://i43.tinypic.com/30dh6pl.gif.

E - dziękuję bardzo :)

Powinnam była doczytać u Ciebie o tych profilach - ale jakoś skoncentrowałam się na zdjęciach :)

No, to już wiem jak wykończyć moje nieszczęsne kolumny .

Oprócz zdrówka życzę dalszej radości i satysfakcji z urządzania i dekorowania -

będę zaglądać :)

• 3 weeks później...

Kochani, nie piszę bo jestem pochłonieta Zuzią. Przesyłam link do Fundacji Mam Serce, której Zuzia jest podopieczną. Zbieramy środki na operację Zuzi w Rzymie,ponieważ wszystkie ośrodki w Polsce odmówiły nam pomocy. Jeśli możecie to będziemy wdzięczni za wszelką pomoc, łącznie z przekazaniem tego linku dalej....

http://www.mam-serce.pl/komu-pomagamy/3-nowe-dzieciaki/384-komu-pomagamy-nowi

Dziękuję i pozdrawiam

PS Przepraszam, że dziś tak mało wnętrzarsko, ale nie mam teraz nastroju.... wybaczcie.Mam nadzieję, że zrozumiecie

E&K pamiętam, jak przelotem przeczytałam, że są problemy z serduszkiem Zuzi. Ale przeczytałam materiał w linku i mną wstrząsnęło. Ściskam serdecznie i dużo zdrowia dla Małej i dla Was życzę!

E&K, ja też przeczytałam...jesteś niezwykle dzielni,

bardzo mocno zaciskam kciuki, żeby udało się naprawić serduszko Zuzi

i żeby mogła być zdrowa i szczęśliwa w swoim ślicznym pokoiku.

Pozdrawiam i myślę ciepło o Was.

Edyta,

smutne cholernie, jaka choroba dopadła Waszą cudowną Zuzię:(

Straszliwie mi przykro i mam ogromną nadzieję, że uda się zebrać środki i szczęśliwie przeprowadzić operację.

Uruchomiliście do pomocy lokalną społeczność, media?

To naprawdę działa, walczcie więc.

Ściskam i przytulam strasznie mocno.

Oczywiście my wpłaciliśmy już na konto Zuzi, ale to kropla w morzu.

UWAŻAM, ŻE POWINNA ZOSTAĆ PRZEPROWADZONA AKCJA NA FORUM DLA ZUZI - KTO SIĘ ZNA, WIE JAK TO ZORGANIZOWAĆ, POKIEROWAĆ, PROSZONY O POMOC I DZIAŁANIE!!!

Sharlotko,koniecznie trzeba napisać pw do Redakcji, przedstawić sprawę i zobaczyć co Redakcja powie, co doradzi. W razie jakiejś aukcji na pewno wszyscy pomożemy.

Edytko, trzymam dla Was mocno kciuki!