EK1719503426 02.01.2014 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Jak zwykle jestem szaleńczo zachwycona Waszym domem! Ja narazie nie moge poustawiać tylu dodatków typu latarenki! Kiedyś postawiłam kwiatka to moje dzieci sie nim najadly Jeszcze pare lat i podrosna a wtedy zaszaleje mieszkamy w nowym domu dopiero rok a dom wyglada jakby 5lat! Sciany do malowania, krzesła i kanapy popisane! Białe drzwi raz w tygodniu musza być myte-musiały by częściej ale ja przy moich 3 maluchach nie daje rady!a już nie mówie o oknach tarasowych, które ciagle sa brudne od małych rączek! Jeszcze raz gratuluje smaku i wyczucia w urządzaniu wnetrz! Uśmiałam sie do łez, ale wiesz co zazdroszczę Ci w domu takich łobuziaków. Dzięki temu dom żyje, a ściany pomalować możesz w każdej chwili, jak przyjdzie na to czas..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 02.01.2014 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 dziękuję serdecznie za życzenia noworoczne W Nowym Roku życzę Wam dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i wszelkiej pomyślności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 02.01.2014 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witaj E&K Twój wątek podglądałam nieśmiało już od jakiegoś czasu z dużymi przerwami Mam nadzieje, że uda Ci się spełnić postanowienie noworoczne i będziesz częściej udzielała się na forum. Ja osobiscie będę miała do Ciebie mnóstwo pytań, ale to pewnie wtedy gdy juz będę na etapie urządzania swojego domku Jeśli pozwolisz, to napiszę okrutną prawdę o Twoich wnętrzach - są OBŁĘDNE! CUDNE! UNIKALNE! I strasznie, ale to strasznie Ci zazdroszczę! Pokój Maleńkiej Istotki powalił mnie na kolana, sofy w salonie aż proszą, by sie w nich rozsiąść i rozkoszować pięknem... I ta kuchnia... Mnie ostatnio znowy zmienia się koncepcja kuchni i marzę o białej z właśnie takimi gałkami przy szafkach... Konsolki! Konsolki super! Nic tylko kopiuj i wklej do mojego domku Pozdrawiam i ZDRÓWKA życzę Cześć Agulla, dziękuję bardzo za tyle ciepłych słów. Z niecierpliwością czekam na Twoje wnętrza, życzę spelnienia marzeń i powodzenia w realizacji celów. Z wielką przyjemnością odpowiem na wszystkie pytania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 02.01.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witam sie w końcu u Was E !!! Bardzo sie cieszę ,że "wróciłaś " do życia !! Zdjęcia przepiękne !Ja zwykle nie mogę się napatrzeć! Dziękuję za życzenia noworoczne i wzajemnie zyczę przede wszystkim zdrówka , miłości i pogody ducha . Buziaczki dla Zuzi http://i43.tinypic.com/30dh6pl.gif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.01.2014 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 E - dziękuję bardzo Powinnam była doczytać u Ciebie o tych profilach - ale jakoś skoncentrowałam się na zdjęciach No, to już wiem jak wykończyć moje nieszczęsne kolumny . Oprócz zdrówka życzę dalszej radości i satysfakcji z urządzania i dekorowania - będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro Meble 04.01.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 piękny, nas czeka właśnie wybór projektu domu.. będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 23.01.2014 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Kochani, nie piszę bo jestem pochłonieta Zuzią. Przesyłam link do Fundacji Mam Serce, której Zuzia jest podopieczną. Zbieramy środki na operację Zuzi w Rzymie,ponieważ wszystkie ośrodki w Polsce odmówiły nam pomocy. Jeśli możecie to będziemy wdzięczni za wszelką pomoc, łącznie z przekazaniem tego linku dalej.... http://www.mam-serce.pl/komu-pomagamy/3-nowe-dzieciaki/384-komu-pomagamy-nowi Dziękuję i pozdrawiam PS Przepraszam, że dziś tak mało wnętrzarsko, ale nie mam teraz nastroju.... wybaczcie.Mam nadzieję, że zrozumiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.01.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Dużo zdrówka dla Zuzinki. Niech się trzyma dzielnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.01.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 E&K pamiętam, jak przelotem przeczytałam, że są problemy z serduszkiem Zuzi. Ale przeczytałam materiał w linku i mną wstrząsnęło. Ściskam serdecznie i dużo zdrowia dla Małej i dla Was życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 23.01.2014 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 E&K pamiętam, jak przelotem przeczytałam, że są problemy z serduszkiem Zuzi. Ale przeczytałam materiał w linku i mną wstrząsnęło. Ściskam serdecznie i dużo zdrowia dla Małej i dla Was życzę! Dziękuję w imieniu naszym i Zuzanki, trzymajcie za nas kciuki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.01.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 E&K, ja też przeczytałam...jesteś niezwykle dzielni,bardzo mocno zaciskam kciuki, żeby udało się naprawić serduszko Zuzii żeby mogła być zdrowa i szczęśliwa w swoim ślicznym pokoiku.Pozdrawiam i myślę ciepło o Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.01.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Przesyłam link w dobry świat. Trzymam kciuki i dokładam się do podróży do Rzymu. Jedźcie i wracajcie szczęśliwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.01.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Też trzymam kciuki, bardzo współczuje i dokładam małą cegiełkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.01.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Edyta, smutne cholernie, jaka choroba dopadła Waszą cudowną Zuzię Straszliwie mi przykro i mam ogromną nadzieję, że uda się zebrać środki i szczęśliwie przeprowadzić operację. Uruchomiliście do pomocy lokalną społeczność, media? To naprawdę działa, walczcie więc. Ściskam i przytulam strasznie mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.01.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Oczywiście my wpłaciliśmy już na konto Zuzi, ale to kropla w morzu. UWAŻAM, ŻE POWINNA ZOSTAĆ PRZEPROWADZONA AKCJA NA FORUM DLA ZUZI - KTO SIĘ ZNA, WIE JAK TO ZORGANIZOWAĆ, POKIEROWAĆ, PROSZONY O POMOC I DZIAŁANIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.01.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Dobry pomysł z tą akcją ale ja tez nie wiem jak się za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.01.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Mam nadzieję, że wrzucenie linku do sygnatury nie jest sprzeczne z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.01.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Nie jest, myślę, że w tej sytuacji kpinę można sobie darować Link masz jednak błędny - odsyła do nieistniejącej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.01.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ja dodałam informacje na moim blogu i trzymam kciuki za Zuzię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Oczywiście my wpłaciliśmy już na konto Zuzi, ale to kropla w morzu. UWAŻAM, ŻE POWINNA ZOSTAĆ PRZEPROWADZONA AKCJA NA FORUM DLA ZUZI - KTO SIĘ ZNA, WIE JAK TO ZORGANIZOWAĆ, POKIEROWAĆ, PROSZONY O POMOC I DZIAŁANIE!!! Sharlotko,koniecznie trzeba napisać pw do Redakcji, przedstawić sprawę i zobaczyć co Redakcja powie, co doradzi. W razie jakiejś aukcji na pewno wszyscy pomożemy. Edytko, trzymam dla Was mocno kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts