aneta s 20.09.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 zmartwię Cię ale się nie da...przerabiałam to w zeszłym roku:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 20.09.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Cześć MMajeczkaa;-) My okna mamy aluminiowe bo uważam (raczej mąż zdecydował) że w łazience gdzie jest wilgoć lepiej dać takie a przy okazji w całym domu daliśmy uchylno obrotowe fakro - lepiej dać takie niż same obrotowe bo szkoda kręgosłupa...Jestesmy zadowoleni... W razie pytań jestem:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 20.09.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Anetko naprawdę, załamka, nio porażka, że nie robia takich rozwiązań skoro są takie konieczne. A konsultowałaś to z elektrykami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.09.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Moja elektryczna ekipa powiedziała mi ze sie nie da...ale nie drążyłam i założyłam klasyczna, tzn zwykłe włączniki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 20.09.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Dzień Dobry ... zajrzałam się przywitać Pozwolę sobie do Ciebie zaglądać, z tym większą przyjemnością, że sama chcę zrobić łazienkę w tapecie, a niestety nieczęsto można takie obejrzeć Domek z zewnątrz piękny Mam pytanko ... jakie masz okna dachowe ??? Czy dobrze widzę, że one są od zewnątrz czarne ??? A w środku jaki mają kolor ??? Przepraszam za tyle pytań, ale właśnie zastanawiam się jakie okno dachowe wybrać Majeczko witam serdecznie:welcome: i dziękuje za komplemety. JA czekam na dostawe tapet bo sie opóźnia, miały być w połowie września, ale podobno Włosi mają straszne opóźnienia i będzie początkiem października - mam nadzieje. MAmy okna fakro obrotowe (chyba tak się nazywają) aluminiowe zewnątrz grafit, środek białe. Nie pamiętam dokadnie nazwy tego systemu, ale podpytam męża jak wróci to napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.09.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Cześć MMajeczkaa;-) My okna mamy aluminiowe bo uważam (raczej mąż zdecydował) że w łazience gdzie jest wilgoć lepiej dać takie a przy okazji w całym domu daliśmy uchylno obrotowe fakro - lepiej dać takie niż same obrotowe bo szkoda kręgosłupa...Jestesmy zadowoleni... W razie pytań jestem:wiggle: Wiesz u nas tylko jedno dachowe okno i to w dodatku na klatce schodowej, no ale ja nie byłabym sobą jak bym sto razy jednej i tej samej rzeczy nie przemyślała U nas raczej wszyscy kupują drewniane sosnowe Też będę mieć czarny dach i właśnie zastanawiam się jaki powinien być kolor tego okna na zewnątrz A tak w ogóle to nie napisałam wcześniej, że piękne tapety wybrałaś, w moich kolorach, kiedy łazienki będą robione ??? Pozdrawiam Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 20.09.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Majeczko witam serdecznie:welcome: i dziękuje za komplemety. JA czekam na dostawe tapet bo sie opóźnia, miały być w połowie września, ale podobno Włosi mają straszne opóźnienia i będzie początkiem października - mam nadzieje. MAmy okna fakro obrotowe (chyba tak się nazywają) aluminiowe zewnątrz grafit, środek białe. Nie pamiętam dokadnie nazwy tego systemu, ale podpytam męża jak wróci to napisze O widze, że mąż się nudzi w pracy i już odpisał wcześniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 20.09.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Wiesz u nas tylko jedno dachowe okno i to w dodatku na klatce schodowej, no ale ja nie byłabym sobą jak bym sto razy jednej i tej samej rzeczy nie przemyślała U nas raczej wszyscy kupują drewniane sosnowe Też będę mieć czarny dach i właśnie zastanawiam się jaki powinien być kolor tego okna na zewnątrz A tak w ogóle to nie napisałam wcześniej, że piękne tapety wybrałaś, w moich kolorach, kiedy łazienki będą robione ??? Pozdrawiam Maja Łazienka juz jest gotowa dziś wyśle zdjęcia wieczorem. Czekam tylko na te nieszczęsne tapety, myślę że początkiem października będą gotowe. Te tapety są piękne i eleganckie taka klasa sama w sobie w realu wyglądają dużo lepiej niż na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 20.09.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Anetko, ja podrąże temat bo normalnie spać nie będę mogła tyle przeróbek a tu wielkie GGGGGGG dam znać co z tego wyniknęło to może i Ty jeszcze zminisz zdanie i dasz sobie te fikuśne pstyczki elektryczki, które obdarzyłam:cool: miłością absolutną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 22.09.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 (edytowane) Dobry wieczór, wiem, że z opóźnieniem , ale wysyłam pare zdjęć z tego co się u nas wydarzyło w ostatnich dniach... prawie skończony sufit w sypialni. Brakuje jeszcze jednej poprzecznej beli, ale efekt już widać. Mnie się bardzo podoba. Zdjęcia nie oddają realu, ale oceńcie sami.... http://imageshack.us/a/img689/5159/dsc0295kha.jpg http://imageshack.us/a/img528/8760/dsc0294cb.jpg Jest też mały update z łazienki dolnej http://imageshack.us/a/img189/8131/dsc0307bn.jpg http://imageshack.us/a/img341/6002/dsc0306zz.jpg http://imageshack.us/a/img822/9601/dsc0305ei.jpg http://imageshack.us/a/img20/5161/dsc0303td.jpg http://imageshack.us/a/img528/4516/dsc0302p.jpg Edytowane 21 Listopada 2012 przez E&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.09.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Hej, hej Wszystko wygląda świetnie. W sypialni przytłacza mnie trochę ilość skosów, ale same deski i belki rewelacja Łazienka podoba mi się szczególnie - bardzo fajnie prezentują się te cegiełki Będę czekać na kolejne odsłoni bieli w Waszym wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.09.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Pięknie wyszła łazienka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.09.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Troszkę jeszcze surowo w łazience, ale zapowiada sie cuuudnie i bardzo retro sypialnia również zapowiada sie ślicznie Coś juz ustaliliście w sprawie bramy i ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.09.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Hej, Hej http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-606884.gif Przejrzałam Waszą galerię, domek zapowiada się cudnie Poddasze z deseczkami i wszystkimi skosami ma czarujący urok domku gdzieś na dalekiej północy Baaardzo podoba mi się łazienka. Czy mozaika na podłodze to Zień z Tubądzina czy coś podobnego? Jak prezentuje się na żywo, jak jakość i jak się ją układało? Mam ochotę dać ją u siebie na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.09.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Witam się i ja w twoim cudownym wnętrzu.Biel uwielbiam, a u ciebie widzę będzie jej sporo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 22.09.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Troszkę jeszcze surowo w łazience, ale zapowiada sie cuuudnie i bardzo retro sypialnia również zapowiada sie ślicznie Coś juz ustaliliście w sprawie bramy i ogrodzenia? Niestety jeszcze nieeee:cry::cry: Ciągle nas to prześladuje i nie daje spać jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 22.09.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 (edytowane) Hej, Hej http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-606884.gif Przejrzałam Waszą galerię, domek zapowiada się cudnie Poddasze z deseczkami i wszystkimi skosami ma czarujący urok domku gdzieś na dalekiej północy Baaardzo podoba mi się łazienka. Czy mozaika na podłodze to Zień z Tubądzina czy coś podobnego? Jak prezentuje się na żywo, jak jakość i jak się ją układało? Mam ochotę dać ją u siebie na poddaszu Tak to jest Tubądzin Zień, jakość rewelacja, nasz fachowiec nie widział jeszcze tak prostych płytek na podłogę... Jedyny minus tych płytek to cena ehhhh... Gorąco polecamy te płyteczki!!! To pisałem ja mąż żony:yes: Edytowane 22 Września 2012 przez E&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.09.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 dopiero teraz zobaczyłam dokończone białe deseczki - super wyszło, według mnie o niebo lepiej aniżeli miałoby to być w gipsie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 22.09.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Witam się i ja w twoim cudownym wnętrzu. Biel uwielbiam, a u ciebie widzę będzie jej sporo:yes: Oj jest dużo, aktualnie robi się kuchnia i drzwi wkrótce update Widać już małe światełko w tunelu tej naszej wykończeniówki, która nas powoli wykańcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 22.09.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Pięknie wyszła łazienka! Dziękuję Anetko za miłe słówka:stereo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts