Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

E&K się urządzają...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 566
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki za odp.czyli wynika z tego,że do lodówki side by side meble mogą mieć 60 cm głebokości? Ja na razie mam SSO i czekamy na okna i już rozmyślam o wnętrzach a wasz dom jest dla mnie inspiracją u mnie okna będą białe tylko od środka ale może uda mi się stworzyć wnetrze w podobnym klimacie do waszego.Wiernie podglądam i czekam na więcej fotek:rolleyes:

Dzieki Anetko, Kamiku i Narendil za miły wpis:wave:

Jo@nna :welcome: Cieszę sie , że domek sie podoba jeszcze duzo pracy i czasu żeby wyglądał tak jak sobie wymarzylismy, ale powolutku. Oto link do sklepu gdzie kupismy nasze uchwyty, chwilowo ich nie ma na stanie, ale to te same nieco wieksze http://uchwytyporcelanowe.pl/pl/p/uchwyt-50310A.F7/628

Boazeria jest malowana farbą - nie wiem jaką :confused: bo stolarz to robił, ale pokrywa słoje, taki półmat powiedziałabym to jest nie błyszczy się za bardzo moze zdjęcia troszkę to przekłamuja bo słonko świeciło jak je robiłam

Hej natalek, dziękujemy za miłe słówka cieszy, bo dużo serca w to wkładamy:-)

Za kuchnie zapłaciliśmy (raczej zapłacimy) około około 19tys, mamy około 7-8m mebli. Są to proste z wyglądu, ale bardzo solidne meble... PS. dużo kosztuje (ok. 1600zł) chowana w szufladzie krajalnica, której nie możemy się już doczekać... Krajalnica to żadna ozdoba dlatego zdecydowaliśmy się ją schować w szufladzie.

Ale pięknie u Was. Ja właśnie miałam pytać o cenę kuchni jak zobaczyłam zdjęcia , ale doczytałam teraz. Ta cena mebli to bez AGD? Czy montaż jest zawarty w cenie? Ja też będę mieć około 7-8 metrów , ale cena pewnie będzie zależna jakie będą szafki? Więc to może różnie jeszcze być. Czy moglibyście podać firmę-stolarza która je robiła?

Jeszcze mam pytanie odnośnie drzwi a'la Klimkowych, kto je robił i czy można wiedzieć cenę? Z czego są wykonane?

Ale pięknie u Was. Ja właśnie miałam pytać o cenę kuchni jak zobaczyłam zdjęcia , ale doczytałam teraz. Ta cena mebli to bez AGD? Czy montaż jest zawarty w cenie? Ja też będę mieć około 7-8 metrów , ale cena pewnie będzie zależna jakie będą szafki? Więc to może różnie jeszcze być. Czy moglibyście podać firmę-stolarza która je robiła?

Jeszcze mam pytanie odnośnie drzwi a'la Klimkowych, kto je robił i czy można wiedzieć cenę? Z czego są wykonane?

KasiaC:welcome: Cena jest bez AGD i bez uchwytów, zawiera cene krajalnicy chowanej w szufladzie.Mebelki dla nas wykonała firma http://www.igmar.net.pl/

Drzwi są wykonane z MDFu Klimkowe tez nie sa drewniane - koszt drzwi 2 tys zł. wykonywała je dla nas firma P. Piotra z Wilamowic okolice Bielska Białej. Dysponujemy tylko numerem ttelefonu - moge wysłac na priva

Powoidzenia w realizacji marzeń

E&K

Dzięki za namiar. Weszłam na stronę od kuchni , ale mało mają zdjęć, myślałam że coś podpatrzę. Ta Wasza kuchnia już teraz pięknie wygląda, a co dopiero jak będzie blat ...

A czy mogę jeszcze spytać o płytki podłogowe w kuchni? I jakieś zdjęcie ich z dalszej perspektywy jeśli macie? :oops:

Jeśli można te napisy -czcionki na maila, to ja bardzo proszę (bo coś pisałaś że możesz wysłać?)

[email protected]