aneta s 11.11.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 mnie się bardzo podoba i już nie mogę się doczekać reszty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapxyz 13.11.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Dzięki za odp.czyli wynika z tego,że do lodówki side by side meble mogą mieć 60 cm głebokości? Ja na razie mam SSO i czekamy na okna i już rozmyślam o wnętrzach a wasz dom jest dla mnie inspiracją u mnie okna będą białe tylko od środka ale może uda mi się stworzyć wnetrze w podobnym klimacie do waszego.Wiernie podglądam i czekam na więcej fotek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.11.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 mnie się bardzo podoba i już nie mogę się doczekać reszty.... To tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.11.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Fiu, fiu, jak aligancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 14.11.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Bardzo ładny dom i z zewnątrz i od środka:) Zauroczył mnie . Mam pytanie jakie są uchwyty w kuchni (firma i kolor) Jaką farbą malowaliście boazerie na suficie ma chyba niewielki połysk ?słoje nie są widoczne? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 14.11.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dzieki Anetko, Kamiku i Narendil za miły wpis:wave: Jo@nna Cieszę sie , że domek sie podoba jeszcze duzo pracy i czasu żeby wyglądał tak jak sobie wymarzylismy, ale powolutku. Oto link do sklepu gdzie kupismy nasze uchwyty, chwilowo ich nie ma na stanie, ale to te same nieco wieksze http://uchwytyporcelanowe.pl/pl/p/uchwyt-50310A.F7/628 Boazeria jest malowana farbą - nie wiem jaką bo stolarz to robił, ale pokrywa słoje, taki półmat powiedziałabym to jest nie błyszczy się za bardzo moze zdjęcia troszkę to przekłamuja bo słonko świeciło jak je robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 14.11.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Hej natalek, dziękujemy za miłe słówka cieszy, bo dużo serca w to wkładamy:-) Za kuchnie zapłaciliśmy (raczej zapłacimy) około około 19tys, mamy około 7-8m mebli. Są to proste z wyglądu, ale bardzo solidne meble... PS. dużo kosztuje (ok. 1600zł) chowana w szufladzie krajalnica, której nie możemy się już doczekać... Krajalnica to żadna ozdoba dlatego zdecydowaliśmy się ją schować w szufladzie. Ale pięknie u Was. Ja właśnie miałam pytać o cenę kuchni jak zobaczyłam zdjęcia , ale doczytałam teraz. Ta cena mebli to bez AGD? Czy montaż jest zawarty w cenie? Ja też będę mieć około 7-8 metrów , ale cena pewnie będzie zależna jakie będą szafki? Więc to może różnie jeszcze być. Czy moglibyście podać firmę-stolarza która je robiła? Jeszcze mam pytanie odnośnie drzwi a'la Klimkowych, kto je robił i czy można wiedzieć cenę? Z czego są wykonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 14.11.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ale pięknie u Was. Ja właśnie miałam pytać o cenę kuchni jak zobaczyłam zdjęcia , ale doczytałam teraz. Ta cena mebli to bez AGD? Czy montaż jest zawarty w cenie? Ja też będę mieć około 7-8 metrów , ale cena pewnie będzie zależna jakie będą szafki? Więc to może różnie jeszcze być. Czy moglibyście podać firmę-stolarza która je robiła? Jeszcze mam pytanie odnośnie drzwi a'la Klimkowych, kto je robił i czy można wiedzieć cenę? Z czego są wykonane? KasiaC:welcome: Cena jest bez AGD i bez uchwytów, zawiera cene krajalnicy chowanej w szufladzie.Mebelki dla nas wykonała firma http://www.igmar.net.pl/ Drzwi są wykonane z MDFu Klimkowe tez nie sa drewniane - koszt drzwi 2 tys zł. wykonywała je dla nas firma P. Piotra z Wilamowic okolice Bielska Białej. Dysponujemy tylko numerem ttelefonu - moge wysłac na priva Powoidzenia w realizacji marzeń E&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 14.11.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 O dziękuję bardzo właśnie nad nimi się zastanawiałam :)Tylko nie widziałam w realu i miałam szukać po sklepach.Chwilowo nie ma ale będą mam nadzieję .Wyglądają pęknie z klasą i stylowo .Do szuflad 30cm to te mniejsze prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 14.11.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 a o co chodzi z tymi 30cm? nie wiem ile szuflady maja muszę zmierzyć bo mamy większe i mniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 14.11.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Po obu stronach piekarnika mam takie wąskie szuflady 30cm . Razem z piekarnikiem 120cm tworzą stanowisko piecowe wysunięte przed główny blat chyba dobrze opisałam;) Więc tam chyba te 74mm będą lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 14.11.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 A co planujecie na ścianach przy kuchni ,zlewie na zdjęciach chyba nie widać .A blaty jakie wybraliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 14.11.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 tak na pewno będą lepsze:-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 14.11.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 blaty szare nam zamontowali dzisiaj także zdjęcia wkrótce, są szare i nieskromnie powiem piękne;-) Wykonane z konglomeratu... z prawej strony odkryte półki szt 2 a z lewej może obrazek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 14.11.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Wróciłam do zdjęć kuchni napatrzeć się nie mogę piękna !!! Podłoga , szafki szare blaty czekam na zdjęcia całości Dopiero zauważyłam,że płyta będzie na wyspie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRISTEL 14.11.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Wszystko piękne i bardzo, ale to bardzo w moim guście .Ujawniam się,jestem waszym podglądaczem od początku.Czekam z niecierpliwością na efekty tej pięknej kuchni.REWELACJA.Gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.11.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Przyszłam i ja zostawić zachwyty i gratulacje, bo przepięknie wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 14.11.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dzięki za namiar. Weszłam na stronę od kuchni , ale mało mają zdjęć, myślałam że coś podpatrzę. Ta Wasza kuchnia już teraz pięknie wygląda, a co dopiero jak będzie blat ... A czy mogę jeszcze spytać o płytki podłogowe w kuchni? I jakieś zdjęcie ich z dalszej perspektywy jeśli macie? Jeśli można te napisy -czcionki na maila, to ja bardzo proszę (bo coś pisałaś że możesz wysłać?) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 18.11.2012 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Kasiu propozycje czcionek wysłane na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.11.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Napisy robiła agencja dla wykonawcy mebli. Nie wiem jaka czcionka ale jak trzeba mogę wysłać PDF z wzorami i po prostu wdrukujesz naklejki. Te naklejki można nakleić na każde meble. Efekt superowy. zaraz podam maila na priv poproszę tego PDF-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts