kocki 05.04.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Robimy sobie łazienke i trafiliśmy na problem. Umywalka będzie bez szafki pod spodem. Planowaliśmy założyć syfon chromowany, ale wypatrzyliśmy w katalogach takie ładne proste syfony. Tyle ze kosztują one kilka razy więcej od tych standardowych. Ma ktoś może namiary na takie proste syfony w cenach mniejszych od 200 pln?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciotka 05.04.2004 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Hej,spróbuję czegoś poszukać, ale odpowiedź będę mogła dać najwcześniej jutro, bo nie mam w chacie materiałów a w robocie nie mam internetu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myciek 06.04.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Mam taki syson - a właściwie półsyfon Viega. Kosztował zdecydowanie poniżej 100 zł. Tak naprawdę to Viega ma kilka modeli o różnych kształtach. Kosztowna jest bateria (zdecydowałem się na Grohe) - zawiera korek odpływowy i kosztuje prawie 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej_otw 06.04.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Viega robi to ładnie jest do kupienia w L&Mokokło 60 - 70 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciotka 07.04.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 hej, jeżeli chcesz kupić syfon typu Flowstar (firmy Hansgrohe) to musisz się liczyć z wydatkiem powyżej 200 zł a nawet bliżej 300 zł. Za 60 zł syfon będzie wyglądał jak standardowy syfon butelkowy lub rurowy chromowany. ciotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myciek 07.04.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Wiem, ze wychodze na prostaka, ale domyslam sie, ze syfonowi za 300 zl towarzyszy bateria za 900 zl, wetknieta w umywalke za 2500 zl...U mnie umywalce Villeroy-Boch (450zl) towarzyszy bateria Grohe (290zl) i polsyfon Viega (sprawdzilem na fakturze - 33zl) i to jest najdrozszy zestaw umywalkowy w moim domu (sa jeszcze 2 inne). Dodam, ze rzeczony syfon zyskał przez zakupem akceptacje "estetyczną" mojego bezposredniego Szefa czyli Małżonki... No ale niektórzy jeżdżą Jaguarami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 09.01.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 W sumie nie chodzi mi o ładny syfon tylko praktyczny, ale żeby nie tworzyć kolejnego wątku tu się podpinam.Potrzebuje syfonu po umywalkę pod którą będzie szafka z szufladami robiona pod zamówienie - przy tradycyjnym syfonie środek górnej szuflady musi byc "pusty" własnie ze względu na syfon, ale są podobno syfonu w których ten właściwy syfon czyli ta nazwijmy to ta"gruszka" wypada maksymalnie blisko sciany i miejsca podłączenia do kanalizy. Widziałam takie cuda w ikei, ale są sprzedawana w komplecie z szafkami... Czy ktoś wie gdzie jeszcze można znaleźć taki syfon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 16.01.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Tu coś jest - http://www.mizar.pl/Tres/28436A tak z czystej ciekawości - może da się ten poziomy odcinek zrobić np. "w plastiku" i zamontować normalny syfon przy ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 16.01.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Skoro i tak ma być w szafce to może taki zwykły?:http://sklep.pgi.com.pl/syfon-rurowy-zlew-montau-przy-cianie-przy-pralki-zmywarki-p-4255.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2010-01&utm_content=4255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 16.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 A ja poszukuję dekoracyjnego syfonu do umywalki. Podoba mi się Kerra SOSS w wykończeniu nikiel szczotkowany: http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0110/kerra_soss2c3e.jpg Gwint: 1 1/4" Długość rurek przyłączeniowych: •pozioma : 250mm•pionowa : 85mm Niestety rurka pionowa tego modelu jest za krótka.Szukam syfonu z dłuższą rurką (najlepiej matowy srebrny). Może ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts