Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam oferuję kompleksowe usługi remontowe. Nasza firma zajmuje się profesjonalnym wykończeniem wnętrz. Nasze usługi są na najwyższym poziomie. Za znak jakości przyjmujemy sobie wielokrotny udział w programie "Dekoratornia" na TV4. Współpracujemy również z wieloma firmami najwyższej klasy dostarczającymi materiały do wykończenia przydomowych wnętrz. Posiadam również wiele katalogów, które na życzenie klienta udostępniam w celu zaprojektowania danego wnętrza. Nasza firma to gwarancja jakości oraz rzetelności wykonywanych prac. Zawsze zostawiamy po sobie porządek i pozytywne końcowy efekt.

W naszej ofercie znajdą państwo:

-trawertyny

-stiuki

-swahili

-halley

-słomka

-animamundi

-tamponato

-buciato

-africa

-ruston

-guantato

-spatolato

-veneziano

-rdza

-beton dekoracyjny

-relief

-zen

-papier dekoracyjny

-piaskowiec

-glinka

-marrakesh tadelakt

-terrra antica

-przygotowanie podłoży pod tynki

-montaż płyt G-K

-gładzie gipsowe

-malowanie natryskowe agregatem dużych oraz mniejszych powierzchni

inne prace remontowe

Atrakcyjne ceny możliwość negocjacji

kontakt: [email protected] tel. 600-251-960

Witam oferuję kompleksowe usługi remontowe. Nasza firma zajmuje się profesjonalnym wykończeniem wnętrz. Nasze usługi są na najwyższym poziomie. Za znak jakości przyjmujemy sobie wielokrotny udział w programie "Dekoratornia" na TV4. Współpracujemy również z wieloma firmami najwyższej klasy dostarczającymi materiały do wykończenia przydomowych wnętrz. Posiadam również wiele katalogów, które na życzenie klienta udostępniam w celu zaprojektowania danego wnętrza. Nasza firma to gwarancja jakości oraz rzetelności wykonywanych prac. Zawsze zostawiamy po sobie porządek i pozytywne końcowy efekt.

W naszej ofercie znajdą państwo:

-trawertyny

-stiuki

-swahili

-halley

-słomka

-animamundi

-tamponato

-buciato

-africa

-ruston

-guantato

-spatolato

-veneziano

-rdza

-beton dekoracyjny

-relief

-zen

-papier dekoracyjny

-piaskowiec

-glinka

-marrakesh tadelakt

-terrra antica

-przygotowanie podłoży pod tynki

-montaż płyt G-K

-gładzie gipsowe

-malowanie natryskowe agregatem dużych oraz mniejszych powierzchni

inne prace remontowe

Atrakcyjne ceny możliwość negocjacji

kontakt: [email protected] tel. 600-251-960

Polecam tego fachowca od remontów i wykończenia wnętrz. Po pierwsze punktualny i dotrzymuje terminów a to bardzo ważne. Profesjonalne podejście do wszystkich prac wykonywanych przez niego. A do tego bardzo uniwersalny ponieważ pomógł mi naprawić i zrobić kilka innych rzeczy w domu. W dzisiejszych czasach to rzadkość trafić na takiego profesjonalistę. I wszystko tak jak w ogłoszeniu, które znalazłem: cena przystępna i najważniejsze że zostawił po sobie super porządek. Zainteresowanym mogę przesłać maila ze zdjęciami po remoncie mojego domu,naprawdę robi wrażenie.

Polecam tego fachowca od remontów i wykończenia wnętrz. Po pierwsze punktualny i dotrzymuje terminów a to bardzo ważne. Profesjonalne podejście do wszystkich prac wykonywanych przez niego. A do tego bardzo uniwersalny ponieważ pomógł mi naprawić i zrobić kilka innych rzeczy w domu. W dzisiejszych czasach to rzadkość trafić na takiego profesjonalistę. I wszystko tak jak w ogłoszeniu, które znalazłem: cena przystępna i najważniejsze że zostawił po sobie super porządek. Zainteresowanym mogę przesłać maila ze zdjęciami po remoncie mojego domu,naprawdę robi wrażenie.

Pokaż tutaj te zdjęcia.

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

http://deccoria.pl/profil,artex12.htmlDługo nie zaglądałem na forum do tego miałem problem z zalogowaniem się ale już zamieszczam autorskie zdjęcia akurat z mojego domu ponieważ nie każdy mój klient zgadza się żeby po robocie robić zdjęcia i rozpowszechniać w internecie. tynki 2.jpgtynki 3.jpgdeccoria 1 forum.jpgdeccoria 2 forum.jpgdeccoria3 forum.jpg

http://deccoria.pl/profil,artex12.html więcej fotek pod tym adresem