artur100g 27.08.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam Forumowiczów,poszukuje opinii o kotłach firmy Kołton.Dokładnie chodzi mi o model Smoker lub Boxer.Moc ok. 20 kW.Może ktoś użytkuje piec w/w firmy lub coś słyszał? Będę bardzo wdzięczny za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuczaka 10.10.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ja mam u siebie piec od Kołtona i sprawuje się rewelacyjnie. Długo się zastanawiałem zanim zdecydowałem się na konkretny model, ale Panowie bardzo dobrze mi doradzili i już przeszło dwa lata jestem zadowolony z wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabi6 14.10.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Ja też mam piec Kołton tylko że Duoxa z podajnikiem. Jestem zadowolony z tego kociołka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts