bozka11 27.08.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam Zaczęliśmy budowę 16 sierpnia 2012r. Wybraliśmy projekt Rododendron 5 z podwójnym garażem z ARCHONU. Zmieniliśmy wykusz na oszklony odpaczyliśmy z Rododendrona nowoczesnego i niestety moja największa zmora to piwnica pod domem. Bardzo jej nie chciałam ale niestety będzie nam potrzebna mając firmę. Powiększyliśmy również salon i kuchnię, gabinet zlikwidowaliśmy. Pozdrawiam. Edytowane 11 Września 2012 przez bozka11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 27.08.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Na jakim etapie teraz jesteście? będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozka11 28.08.2012 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Takim sprzętem musieliśmy pracować ;)Niestety mamy bardzo krzywą działkę, koparka miała dużo pracy żeby wykopać dół pod piwnicę. Piwnica będzie cała w ziemi z jednej strony będzie tylko małe okienko. Ale mamy szczęście pogoda nam dopisuje,chyba ją wymodliliśmy. Koparka kopała pod piwnicę w czwartek i piątek a dopiero od poniedziałku mamy mieć budowlańców tak więc jak będzie lało w weekend to wszystko na marne. Edytowane 11 Września 2012 przez bozka11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozka11 06.09.2012 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 (edytowane) Fundamenty się leją dalej nie wiem czemu takie grube i wysokie;( ale mąż twierdzi że takie mają być . Mąż nadzoruje budowę Ekipa jak na razie dobrze spisuje,choć jest bardzo gorąco i nie jest łatwo. Wszystko wypożyczyliśmy do szalowania. Na całe fundamenty zapłaciliśmy 1600zł. Edytowane 11 Września 2012 przez bozka11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozka11 06.09.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 (edytowane) Witam Wszystko rozszalowane piwnica pnie się do góry, dwie ściany garażu kawałek będą w ziemi więc też murują pustakami zalewowymi. Edytowane 11 Września 2012 przez bozka11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozka11 12.09.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Witam Nasz domek cały czas się buduje jeszcze jesteśmy na etapie fundamentów-piwnic ale zbliżamy się ku końcowi. Odwodnienie teraz robią koło domu, a w poniedziałek może uda się zalać płytę nad piwnicą.Oby pogody jeszcze parę dni było;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.09.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 skąd ja znam takie widoki u nas też piwnica w ziemi, oj było z nią roboty trzymam kciuki za dalsze etapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozka11 12.09.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Oj niestety gdyby nie piwnica to już byłby parter i siedziałabym sobie w salonie a tak to dalej nie wyszliśmy z ziemi . Parę dni nie było mnie na budowie ,tak więc nie mam aktualnych zdjęć ale mam z soboty . Etap przyklejania papy, styropianu wsypywanie piachu do środka to robili do wczoraj. Jutro pojawię się na budowie to zdam relację jak idzie;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts