jaazoo 27.08.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Cześć ludziska, to mój pierwszy post na forum:)Słuchajcie, mam taki mały dylemat. Odebrałem ostatnio księgę wieczystą i chciałbym ubezpieczyć wyposażenie mieszkania, bo to liche ubezpieczenie murów od ognia i innych takich kompletnie mi nie wystarcza. I tutaj mam pytanie: mogę to zrobić gdzie indziej niż w firmie, w której ubezpieczałem mury przy braniu kredytu? Bo poprzez http://ipolisa.pl/ znalazłem firmę, gdzie kasa jest podobna, ale warunki fajniejsze.Z góry dzięki za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kataryniarz 30.09.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Jak dla mnie chyba tak, chociaż ja od razu wszystko ubezpieczałem w hdi, więc nie miałem dylematu. W porównywarkach wypadają nieźle, więc możesz się tez przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts