Gość kwiatek6324 27.08.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam. Szukalem czytalem i FM i kilka innych miejsc i nie znalazlem informacji wiec zapytam. Mam w trakcie SSZ dom partertowy z plaskim dachem i mam pytanie o wentylacje kanalizacji, Poniewaz w projekcie mam przewidzane dodatkowe dedykowane kanaly wentylacyjnektore maja sluzyc do napowietrzania i odpowietrzania chcialem je wykorzystac. I teraz czy wewnatrz takiego komina systemowego (PRESTO) musze klasc rure czywystarczy wprowadzic rure kanalizacyjna i wyprowadzic z komina.. Kominy sa ocieplone ponad stropem. PozdrawiamAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanielN 07.09.2012 03:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Poniewaz w projekcie mam przewidzane dodatkowe dedykowane kanaly wentylacyjne ktore maja sluzyc do napowietrzania i odpowietrzania... AK Kanały wentylacyjne Presto są przeznaczone do wentylacji pomieszczeń. Porowata struktura pustaków może absorbować zapach występujący w kanalizacji. Czy masz pewność, że połączenia są i będą absolutnie szczelne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts