wojtek_p28 27.08.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Zwracam się z prośbą do Was o pomoc w doborze koloru elewacji oraz podbitek , ja kompletnie się na tym nie znam i jest mi ciężko co cokolwiek wybrać proszę o rady i sugestie. Dodam że jest to projekt LK-412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtca 28.08.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Zwracam się z prośbą do Was o pomoc w doborze koloru elewacji oraz podbitek , ja kompletnie się na tym nie znam i jest mi ciężko co cokolwiek wybrać proszę o rady i sugestie. Dodam że jest to projekt LK-412 Ja Ci jedynie mogę podpowiedzieć tyle, że jak się nie znasz to rzeczywiście zdaj się na kogoś lub wybierz tak jak w okolicy jest w zwyczaju. Ja też się nie znam - wybrałem sam (sam nawet dorobiłem kolor) i uwierz mi - wyszło komicznie Sąsiedzi mają ubaw, że "ceny nieruchomości w okolicy od razu spadły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts