gahan 28.08.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Przeprowadziliśmy się Ale jesteśmy odcięci od świata, bo póki co nie mamy telefonu stacjonarnego ani internetu. Korzystam doraźnie z komórki ( ale na kartę). W poprzednim domu miałam( jeszcze mam ) abonament i nr z TP, musimy go odgłosić i decydować się na jakiś pakiet tel+ internet. Przeglądam oferty z TP, z Netii i nie bardzo wiem na co się decydować. Oczywiście interesują mnie w miarę niskie rachunki, ale też szybki i sprawny internet. Na radiowy internet nie ma szans, bo mamy marny zasięg w naszym rejonie, a poza tym wkoło dużo wody, częste mgły co utrudnia odbiór. Z jakich pakietów korzystacie, czy jesteście zadowoleni, czego absolutnie nie polecacie? Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez gahan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 02.09.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Jeśli to jakieś odludzie, to chyba bezpieczniejszym rozwiązaniem będzie jednak tp. Netia ma dosć atrakcyjne pakiety internetowe, a co do telefonu, to ciężko mi powiedzieć, bo nie mam stacjonarnego juz od lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 03.09.2012 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Problem w tym,że nie mieszkamy na odludziu; wieś gęsto zabudowana, moja uliczka na niewielkim osiedlu domków. Ale w pobliżu duże jezioro ( widoczne z moich okien), a sąsiadujące domy trochę wyżej usadowione w stosunku do nas. I te wyżej położone mają zasięg radiowy - my już nie .Większość domów podłączona do linii telefonicznej. A Netia po rozmowie ustaliła,że nie da rady nas obsłużyć, bo nie mają tam swoich linii ( a myślałam,że korzystają z TP ). I wychodzi na to,że jesteśmy zmuszeni do korzystania jednak z TP czy Orange ( bo nie nadążam za nimi). Myślałam o pakiecie za 104zł. tel.+ internet+ telewizja, ale słyszę wokół,że nie wszyscy są zadowoleni z odbioru i sprawności internetu. A umowa na 2 lata, którą podobno trudno zerwać w przypadku złego odbioru internetu czy telewizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts