alicjag3 28.08.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Witam, mam w kuchni blat z Corianu - czarny. Wiem, że to najgorszy kolor ale czy to normalne, że blat dość mocno się rysuje, powstają na nim białe plamki, ciężko wyczyścić go tak by nie było zacieków. Nie wiem czy blat reklamować czy też jest to standard? Czym najlepiej go czyścić? Czy można go jakoś spolerować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 29.08.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam , niestety blat y z konglomeratów się rysują . Szczególnie widać to na czarnych blatach , zastanawiam się tylko od czego są białe plamki ? Akurat ten typ materiału można spolerować ale lepiej jak wezwiesz ekipę która ten blat wykonywała .. Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek1611 01.03.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) Edytowane 1 Marca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts