mbazyl 28.08.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Cześć, Mam problem, ponieważ muszę zerwać trochę tynku, a właściwie tylko dotknąć i sam odpada. Nie wiem tylko co potem z tym zrobić, czy kłaść normalnie tynk i malować czy jakąś inną sztuczkę zrobić? I drugie pytanie; czy na płytę kartonowo-gipsową położyć również najpierw tynk i malować? Dorzucam zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 28.08.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Najpierw usuń przyczyny zalewania ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbazyl 28.08.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 No to wiem, ale balkon to balkon Sufit z tego co wiem, był zalany przez sąsiadów, a przy oknie skośnym, to wiadomo jak jest. Dlatego proszę o podpowiedź co z tym najlepiej zrobić, co kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts