Karizmo 28.08.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) WitamPotrzebuje piec na węgiel, drewno do warsztatu.Powierzchnia to około 120m2 do tego 5,5 m z tyłu a 4,5 m z przodu wysokości.Posiadam cztery metalowe grzejniki trój panelowe o wymiarach 80x200 cm do tego jeden aluminiowy w biurze.Budynek ocieplony ale jeszcze nie ma wełny na dachu mam nadzieje ze uda mi sie założyć do zimy. Jaki piec potrzebuje ile KW i co polecacie do 2500 zł Czy 18 kw nie bedzie za durzy (z czasem myślę żeby założyć nagrzewnice) mam do kupienia w dobrej cenie ale używka Pozdrawiam Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez Karizmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 29.08.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Policz projektowe obciążenie cieplne budynku, będziesz wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts