cztery4 29.08.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam, otóż mam pytanie do wszystkich bardziej doświadczonych.Czym mogę wyczyścić kostkę granitową? Są na niej krople po białej emulsji farbie do elewacji. Próbowałem szczotką drucianą ale strasznie wolno to idzie, a myjka ciśnieniowa wypuka fugę(zasypkę) z między kostki. Są jakiej preparaty ułatwiające usunięcie emulsji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gips 29.08.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Spróbuj ciepłą wodą, albo pozostaw przyrodzie na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 29.08.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam, otóż mam pytanie do wszystkich bardziej doświadczonych. Czym mogę wyczyścić kostkę granitową? Są na niej krople po białej emulsji farbie do elewacji. Próbowałem szczotką drucianą ale strasznie wolno to idzie, a myjka ciśnieniowa wypuka fugę(zasypkę) z między kostki. Są jakiej preparaty ułatwiające usunięcie emulsji? Daj sobie spokój, samo zejdzie. Pomyśl, gdyby to miało być na wieki to malowaliby kostkę farbą do elewacji Po zimie znaku nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts