JANUSZ W 29.08.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Mam do obłożenia trochę nietypowe( są i okrągłe i proste ) schody zewnętrzne. Bez żadnego zadaszenia. Schody są betonowe i chcę je obłożyć kamieniem naturalnym ( indyjski piaskowiec ) Moje pytania są następujące : 1. Jakiego użyć kleju . Czy może to być np. Ceresit CM 15 lub Ceresit CM 17 ( płyty kamienne różnej wielkości , a grubości 2 cm ) ? Ewentualnie jaki inny? 2. Jakiego używać grzebienia do rozprowadzania kleju ? ile mm ? 3. Jakie szerokie zrobić fugi i jakiej firmy byłaby najlepsza zaprawa do spoinowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANUSZ W 31.08.2012 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Czy nikt nie może mi doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts