marko4000 30.08.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Witajcie, Planuję z żoną kupno mieszkania, 4 pokojowego w Warszawie, wiem jest tu masa tematów z tym związanych ale może warto zrobić małe porównanie i porozmawiać w jednym miejscu? Może zacznę tak, wróciliśmy z wakacji, czas rozpocząć buszowanie w temacie, mam zamiar niebawem obdzwonić i poodwiedzać deweloperów. Jestem zainteresowany Mokotowem, a ostatnio zaczynamy myśleć o Ursynowie... na pierwszy rzut chcę wziąć: Wilanowska II - Rogowski Dewelopment - oddają w pierwszym kwartale 2013 - cena za 4 pok ok. 8100zł/m Bluszczańska Ogrody - Besta PB - oddają w czwartym kwartale 2013 - cena za 4 pok ok. 9250zl/m Osiedle Hubertus Ietap - Eco Classic - oddany - 8800 zl/m Postepu 10 - Arche - oddają w czwartym kwartale tego roku - cena za 4 pok ok 8800zl/m Jeżeli macie swoje typy lub jakąś opinię na temat naszych typów - piszcie to nam wszystkim pomoze Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marko4000 21.09.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Hej na prawdę nikt z Was nie szuka mieszkania???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murator FINANSE 02.10.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Hej na prawdę nikt z Was nie szuka mieszkania???? Najwidoczniej wszyscy są zajęci budowaniem, do kiedy pogoda jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 10.01.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Hej na prawdę nikt z Was nie szuka mieszkania???? zdecydowaliście się już na coś konkretnego? ja zastanawiam sie nad kupnem mieszkania na osiedlu Sawa Wilanów, ale jestem ciekawa tych waszych strzałów, które wypadło najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts