okojan 30.08.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Witam,Jak w temacie...Szukam cegły klinkierowej , pełnej ale połówki ( kolor antracyt) - do obłożenia kominów.Obdzwoniłem składy budowlane ale nikt wszyscy twierdzą, ze takiej nikt nie wytwarza.Czy sie spodkaliście z jakims producentem, który takową ma w swojej ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okojan 14.09.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Podbijam.Nikt nie zna takiego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 14.09.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Witam, Jak w temacie... Szukam cegły klinkierowej , pełnej ale połówki ( kolor antracyt) - do obłożenia kominów.Obdzwoniłem składy budowlane ale nikt wszyscy twierdzą, ze takiej nikt nie wytwarza. Czy sie spodkaliście z jakims producentem, który takową ma w swojej ofercie? A do czego taka cegła służy? albo: co chcesz z niej zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okojan 14.09.2012 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Chce nią obmurowac kominy systemowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 14.09.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 To ja bym kupiła płytkę, taką na 2 - 2,5 cm grubą. (prawdę mówiąc nie znam dokładnie grubości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts