kliminho 30.08.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Witam Planuje zrobic remont pokoju, które jest dla mnie zarówno sypialnia jak i miejscem spotkan. Wymiary pokoju, jak i moja propozycja rozmieszczenia poszczegolnego wyposazenia znajduje sie tutaj Plan. Dodam że pokój znajduje sie po stronie północnej. Ta informacja moze byc istotna ze wzgledu na dobór koloru ścian z czym mam duży problem. Mam zamiar dwie sciany pomalowac na inny, a dwie na inny kolor (ale na jaki?). A jak z sufitem zwykłe malowanie czy można coś zrobić?. Dodam jeszcze, że na jednej ze scian (lewa sciana na zaloczonym pliku) chce umiescic fototapete Estadio Santiago Bernabeu np stadion;stadionII lub cos innego (jeszcze sie zastanawiam). Bede bardzo wdzieczny, jesli pomozecie mi w aranzacji wnetrza, dobrze koloru itp. Z góry wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 12.09.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Nie wiem, czy to już nie bedzie za dużo - sciany w 2 kolorach plus fototapeta. Ja bym chyba została przy jednym, moze jakimś śrebraawym, zeby pasował do tej fototapety? Ogólnie pokój powinien być jasny, skoro będzie w nim tyle mebli, zeby nie wydawał sie ciasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts