kasia_bv 30.08.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Witam,Czy może ktoś pokazać zdjęcie poprawnie wykonanego takiego połaczenia gdy dach pokryty jest dachówką?Łata kalenicowa jest schowana ale ja ją widzę (a dawno temu ktoś mi powiedział że łat nie powinno być widać spod obróbki)Czytalismy i szukaliśmy.Sposób 1Rada na forum , milion postów temu to że wsuwa się gąsior w połać, Sposób 2To przyklejenie taśmy do obróbki kominów, Sposób 3To obróbka blacharska wsunięta pod połać, tylko jak ją wykonać? jakiś szybki szkic?Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 31.08.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Profesjonalne rozwiązanie to wsunięcie gąsiora pod dachówki połaci zasadniczej. Pozdrawiam. np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_bv 31.08.2012 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Dziękuję Panie Andrzeju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcom_czeladz 06.12.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Witam, Czy może ktoś pokazać zdjęcie poprawnie wykonanego takiego połaczenia gdy dach pokryty jest dachówką? Łata kalenicowa jest schowana ale ja ją widzę (a dawno temu ktoś mi powiedział że łat nie powinno być widać spod obróbki) Czytalismy i szukaliśmy. Sposób 1 Rada na forum , milion postów temu to że wsuwa się gąsior w połać, Sposób 2 To przyklejenie taśmy do obróbki kominów, Sposób 3 To obróbka blacharska wsunięta pod połać, tylko jak ją wykonać? jakiś szybki szkic? Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam Witam. Dolaczam sie do tematu, bo Pan Andrzej napisal jak to zrobic, ale nigdzie w sieci nie widze zdjecia...no nigdzie Pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.12.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 No przecież jest załączone zdjęcie w tym wątku! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts