verd 31.08.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Witam, Przez naszą spiżarnię przechodzą rurki od ogrzewania podłogowego salonu. Na tym jest styropian i wylewka betonowa.Podłoga w spiżarni się przez to nagrzewa. Czym można zaizolować podłogę w spiżarni aby zminimalizować przedostające się ciepło? Biorę również pod uwagę, że po położeniu nań izolacji podłoga w spiżarni będzie wyższa przez co powstanie próg. pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verd 03.09.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Znalazłem płyty styrodurowe zbrojone z góry i od spodu. Podobno można po ich położeniu bezpośrednio na nie kleić np. płytki.Pytanie tylko do znawców tematu, czy współczynnik 0,037 W/mk wystarczy aby ciepło podłogówki nie przenikało do spiżarni? pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 04.09.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 A przepraszam kolega chce mieć chłodnię w spiżarnii ? Ile tych rurek przechodzi 10 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.