araman 02.06.2002 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2002 Może to mało budowlany temat ale nie chcę go wrzucać no forum ogrodnicze. Czy ktoś z listowiczów wie gdzie kupić łupek kamienny piaskowiec lub inny. Moja żona wymyśliła strumyk w ogrodzie który ma być zrobiony z łupków kamiennych. Może jakieś namiary na kamieniołomy lub inny kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2002 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2002 Lupek nie moze byc z piaskowca, to nie jest skala warstwowa. A zony nie zazdroszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.06.2002 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2002 Zalezy jaki chcesz kolor i z jakiego rejonu jestes i ile chcesz kamienia, poniewaz najdrozszy jest transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 04.06.2002 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2002 Najchetniej róznokolorowy z transportem nie mam problemu mam samochód który jeździ po Polsce i mogę tak ułozyć trasę że zajedzie wszędzie a zabiera ma skrzynię 10 ton i tyle bym potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 04.06.2002 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2002 Zapomniałem -północna częśc woj zachodniopomorskiego Kamień Pomorski ale tu nie ma kamieńi jakie chce zona- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.06.2002 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2002 No coz blisko to nie jest ale kolo Kielc, Pinczowa jest sporo kopalni dolomitow, bardzo ladnych w kolorach zoltych i czerwonych a takze bezowych. Kolo Krakowa np. Czatkowice, dobry kamien do ogrodka, twardy w kolorze szarym, czsami z przebarwieniami czerwonymi. Zalezy od zloza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts