magi 05.04.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Kupiłam taką 100 sadzonek ale okazało się, że to nie to o czym myślałam Jestem zła na siebie bo nie wiem sadzić czy nie ? Czy ktoś ma takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 05.04.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Kupiłam taką 100 sadzonek ale okazało się, że to nie to o czym myślałam Jestem zła na siebie bo nie wiem sadzić czy nie ? Czy ktoś ma takie cudo? Z twojej wypowiedzi nic nie wynika oprócz tego że kupiłaś 100 sadzonek Myślałaś że co z tego ma wyrosnąć?Np czarna porzeczka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.04.2004 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 tak jak myślałam nikt tego nie sadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz W. 15.04.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 jeśli masz wierzbę energetyczną na ogrodzie to chyba nie jest to dobry pomysł na ozdobę. oglądałem plantacje wierzby energetycznej - las badyli do ścięcia i przerobienia na energię w kotłowni. to nieatrakcyjna roślina która ma szybko rosnąć i nieś wysoką kaloryczność proponuję przesaczić ją w kawałkach do kominka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hobo 15.05.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2004 Kupiłam taką 100 sadzonek ale okazało się, że to nie to o czym myślałam Jestem zła na siebie bo nie wiem sadzić czy nie ? Czy ktoś ma takie cudo? Czy można wiedzieć gdzie kupiłaś te sadzonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts