morgencafe 01.09.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Witam. Mam dom, który ma 2 piętra. Pokój znajduje się na 2, nad nim jest strych. Dom jest ocieplony. W pokoju w zimę jest strasznie zimno, a w lato strasznie gorąco. Hydraulik stwierdził, że to wina pieca, więc został wymieniony, ale nie pomogło. Inny hydraulik stwierdził, że kaloryfer jest za mały. Został kupiony nowy wg wskazówek hydraulika, ale też nic nie pomogło. Z innymi pokojami na tym piętrze nie ma problemu, tylko z tym jednym. Co Waszym zdaniem może pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BreSsoN 01.09.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Mowisz ze dom jest ocieplony a jak wyglada strop pod poddaszem, nie wiem czy dobrze ale wydaje mi sie ze w zimie cieplo ucieka do gory przez nieocieplony strop a latem pokoj nagrzewa sie od nagrzanego poddasza przez slonce. Dziwne ze dzieje sie to tylko w jednym pomieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 02.09.2012 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 typowa fuszerka przy ocieplaniu domku, albo zabrakło materiałów, albo chęci do pracy i ten jeden nieszczęsny pokój nie dostał izolacji w ogóle trzeba wejść na strych i zrobić zdjęcia izolacji żeby dało się stwierdzić gdzie jej brakuje, albo poczekać do zimy i zamówić termowizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek m 04.09.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Zgadzam się z moim przedmówcą A co do hydraulików jak jeszcze raz ci coś doradzą to po prostu otwórz drzwi i daj potężnego kopa w pupe bo na tyle tylko zasługująWrzuć jakieś fotki problem zostanie rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts