DobryChlopak85 02.09.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Witam. Wybaczcie jeśli powielam temat, jednak nie znalazłem odpowiedzi.... Mam 70m podłogi świerkowej i 55m sosnowej na poddaszu zamierzam położyć olejowosk. Co polecicie na plazówke na poddaszu? Ojej jest ok? Jak olejowosk wybrać? Dodam, że ma być z ciemnym zabarwieniem. Osmo i bona robi tylko bezbarwne tak....?:( Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 02.09.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Witaj !W tym dziale na str 4 jest temat " Podłogi olejowane kto ma i nie żałuje?Tam poczytaj , jest tam wiele wypowiedzi na interesujący Cię temat.A także w dziale - WNĘTRZA jest dobry temat " Parkiet - kto pyta niebłądzi. . . . . . .oraz temat " Parkiet olejowany,lakierowany - pytania . . . . . . .Mnie po przeczytaniu tych tematów, wiele się rozjaśniło na temat olejowania,olejo-wosków itp.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DobryChlopak85 04.09.2012 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Super. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts