dugi21 03.09.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witam. Witam mam pytanie jak w temacie. tynk elewacyjny silikonowy - bo taki chcę dać na swoją elewację - nakładać ręcznie czy może maszynowo agregatem? czy jest jakaś róznica? Który lepszy? Proszę o poradę bo cięzko znaleść informacje na ten temat. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 03.09.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Czy agregatem nie będzie ostry? Zacierany jest w miarę gładki, a narzut chyba będzie nastroszony Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk64 09.09.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Czy "ostrość" tynku maszynowego to jedyna różnica w porównaniu z ręcznym?W rozmowie z fachowcem usłyszałem, że podłoża (styropian z siatką i podwójna warstwa kleju) pod tynk maszynowy (terazyt) się nie gruntuje. Czy fachowiec mówi prawdę?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 09.09.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 gruntuje się zwłaszcza jak masz klej. Zwroć uwagę co potrafi na wiosnę po przezimowaniu takiego klajstru wyjść - zdziwisz się. Potem to przejdzie przez tynk na zewnątrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts