JLO 03.09.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witam,Znalazłem w internecie lampki do podłogi diodowe. Na zdjęciu wyglądają bardzo ładnie. Czy ktoś z forumowiczów miał doświadczenia z takimi lampami?Poniżej zdjęcie:http://www.eyeleds.pl/_data/floorleds/eyeleds_floorleds_img_22.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 03.09.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Za kilka lat przeminie moda na wszystkie węże diodowe, lampki i kolorki które każdy teraz montuj na potęge w każdym miejscu mieszkania. Za kilka lat się komuś znudzą lampki w desce i problem, bo albo wymiana kilku ostatnich pasów deski albo wywaenie lmpek i łatanie szpachlowanie dziur po lampce.A każda taka ingerencja zostawi już ślad na wieki wieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLO 04.09.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Za kilka lat przeminie moda na wszystkie węże diodowe, lampki i kolorki które każdy teraz montuj na potęge w każdym miejscu mieszkania. Za kilka lat się komuś znudzą lampki w desce i problem, bo albo wymiana kilku ostatnich pasów deski albo wywaenie lmpek i łatanie szpachlowanie dziur po lampce.A każda taka ingerencja zostawi już ślad na wieki wieków Jestem troche innego zdania, faktycznie węże ledowe taśmy sa już bardzo powszechne i jak sie okazuje wcale nie sa energooszczędne. To rozwiązanie jest inne, nowe, estetyczne i przy okazji bardzo fajnie będzie służyło jako nocne oświetlenie. Wiesz tak naprawdę wszystko może sie znudzic , ale co zrobić jak te lampki mi sie podobają.. Czekam może trafi sie ktoś kto już ma i podpowie czy są dobre, jak nie to biore i sam będe próbował w sumie to nie majątek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 04.09.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Ja nie mówiłem że mi się nie podobają , wręcz przecviwnie, wyglądaja świetnie o z tą deską wyglądają luksusowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLO 10.09.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 No i zdecydowałem się, nie będą na podłodze tylko na schodach Myślę że za dwa tygodnie będę mógł sie pochwalić Okazało się że są dostępne od ręki więc tylko schodziarz musi sie uwinąć Jak już będe miał podziele się wrażeniami i może wrzuce jakieś foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 12.09.2012 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Bardzo fajnie to wygląda, a ponad to jest bardzo opłacalne. Zastosowanie oświetlenia podłogowego LED, zdecydowanie obniży rachunki. Firma Barlinek posiada coś takiego w swoim asortymencie. Prosze mi wyjaśnić dlaczego osietlenie w podłogach zdecydowanie obniża rachunki????? prosze o logiczne wyjaśnienie bo nie mam pojęcia czemu tak jest Czy świwatło świecące z dołu do góry pobiera mniej prądu?? hehehe A tak na poważnie czy pan jest przedstawicielem barlinka.. ma pan 5 postów i w każdym zachwycA SIĘ PAN BARLINKIEM I PROPONUJE ZAKUP.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 12.09.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 A tak na poważnie czy pan jest przedstawicielem barlinka.. ma pan 5 postów i w każdym zachwycA SIĘ PAN BARLINKIEM I PROPONUJE ZAKUP.. Aż z ciekawości sprawdziłem. Zgadza się. Czyżby profil sponsorowany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 12.09.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Usunięte, zbanowane. A Wasze wpisy niech zostaną, jako antyreklama firmy, która tak nieudolnie się promuje J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 14.09.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Lampki podłogowe w żaden sposób nie obniżają rachunków - tot. bzdura . W swojej ofercie nie tylko ma coś takiego B.K ale także np. Egger Ja osobiście użytkuję ( sprzedaję też ) i jedyne co dobre w nich to że w nocy można zapalić delikatne oświetlenie żeby oświetlić sobie np. drogę do łazienki bez budzenia wszystkich domowników górnym światłem ( pod warunkiem umieszczenia lampek w ciągu komunikacyjnym a nie np. pod oknem jak na tym zdjęciu) , oraz taki bajer . Koszt takich lampek to ok 300 zł / kpl. 5 szt + zasilanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLO 21.09.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Tak jak oiecałem wrzucam zdjęcie po zainstalowaniu moich lampek. Oglądałem różne, ale te są faktycznie rewelacyjne i efekt mi się bardzo podoba. Oceńcie sami: Efekt jest taki, że mogę spokojnie wejśc po schodach bez zapalania większego światła. Mają IP67 więc napewno przy myciu nic im się nie stanie i wytrzymują 285kg tak więc jak przytyje i na którąś wejdę to wytrzymają ps. Patrzyłem na różne inne i niestety wypadają słabo przy tych moich eyeleds. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter30 23.09.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 super to wyglada a jakie sa koszty mniej wiecej z zamatowaniem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 23.09.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Tak jak oiecałem wrzucam zdjęcie po zainstalowaniu moich lampek. Oglądałem różne, ale te są faktycznie rewelacyjne i efekt mi się bardzo podoba. Oceńcie sami: [ATTACH=CONFIG]137743[/ATTACH] Efekt jest taki, że mogę spokojnie wejśc po schodach bez zapalania większego światła. Mają IP67 więc napewno przy myciu nic im się nie stanie i wytrzymują 285kg tak więc jak przytyje i na którąś wejdę to wytrzymają ps. Patrzyłem na różne inne i niestety wypadają słabo przy tych moich eyeleds. Nie wiem czy schodzenie nocą po schodach przy takim oświetleniu jest komfortowe. Zwykle patrzymy pod nogi, a wtedy lampki świecą nam w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLO 24.09.2012 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 super to wyglada a jakie sa koszty mniej wiecej z zamatowaniem pozdrawiam Też mi się podoba, koszt to około 200zł/lampkę + zasilacz, wszystko jest na ich stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLO 24.09.2012 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Nie wiem czy schodzenie nocą po schodach przy takim oświetleniu jest komfortowe. Zwykle patrzymy pod nogi, a wtedy lampki świecą nam w oczy. A ja juz wiem , też się tego obawiałem, ale one daja na tyle delikatne światło, że nie rażą i jest w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ash30 26.09.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ostatnio zamontowaliśmy z mężem lampki podłogowe w przedpokoju. Oprawa halogenowa, wodoszczelna + żarówki LED. Efekt rewelacyjny.Doskonałe światło na wieczorne/nocne przejście po przedpokoju. A jakby się znudziło? Po wymianie paneli nie byłoby śladu. Montaż: otwór w wylewce i panelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JLO 02.10.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ostatnio zamontowaliśmy z mężem lampki podłogowe w przedpokoju. Oprawa halogenowa, wodoszczelna + żarówki LED. Efekt rewelacyjny. Doskonałe światło na wieczorne/nocne przejście po przedpokoju. A jakby się znudziło? Po wymianie paneli nie byłoby śladu. Montaż: otwór w wylewce i panelu. Też fajny pomysł . Potrzeba tylko więcej miejsca pod podłogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts