piotraudi 05.09.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 teraz koledzi i koleżanki czas na to ile kogo kosztowała budowa, aby sprawdzić na ile kosztorysy firm które sprzedają projekty są zgodne z rzeczywistościąa ile z ich obietnic to fikcja chodzi głuwnie o stan surowy zamkni ety ponieważ wykończeniówka u każdego będzie wyglądać już inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratpit77 15.09.2014 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Dla zainteresowanych i tych co budują realnego II z podwójnym garażem i będą opalać się peletem. Wchodzi 2 tony opału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasza78 17.09.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 hejka.. mam pytanko apropo okien: jakie braliscie chodzi mi o firmę, profil, czy 2 czy 3 szybowe i ile mniej wiecej muszę na te okna miec odłożone?? dziekuje za podpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyh 18.09.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 ja kupiłem z oknoplastu 3 szybowe, profil Winergetic Premium, montaż na kotwach i wydałem niestety 24k PLN(w tym montaż). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandra25 18.09.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Witam, z mężem dawaliśmy okna do wyceny do 3 firm, sami nie wiemy jeszcze do końca czy będą białe, czy brązowe wiec prosilismy o wycene w tych dwoch wariantach i za okna dwu komorowe na niemieckich profilach (tyle wiem maż napisałby na ten temat trochę wiecej ale okna sprawdzone) plus drzwi podwojne na taras w salonie wycenili nam w granicach 11 tysięcy za białe jakieś 12 tysięcy za brązowe. Różnica w cenie pomiędzy tymi firmami jest praktycznie zerowa, ceny wyszły zbliżone. Rozmiary okien takie jak w projekcie bez większych zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasza78 18.09.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 mam wycene z 5 firm ..okna 3 szyby, profil Veka perfektlinie, kolor antracyt obustronnie..+ rolety zew.na wszystkie okna manualne, na najwieksze okno z silnikiem, ceny od 19-21tys. myslelismy o 2 szybach ale okazało się ze roznica na całości to 1000 zł. wiec wezmiemy 3 szybowe. roznica miedzy białymi a antracytem wyszła ok 3-4. tys. zaleznie od firmy. sandra 25 -same białe okna 2 szybowe to mamy oferte 8 tys. bez rolet. jeszcze czekamy na jedną ofertę.. u nas jeszcze daleko do montażu, ale chciałam wiedziec czy te ceny nie są jakieś z kosmosu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryfan 24.09.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 U nas dzisiaj zakończono więźbę. Kolejny etap który cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratpit77 25.09.2014 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 (edytowane) podnosiłeś ściankę kolankową , że te płatwie są tak wysoko u mnie były prawie nad nadprożem okien ? Z przodu masz na dwa bloczki ponad nadproże , a z tyłu jeden ? Edytowane 25 Września 2014 przez bratpit77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryfan 26.09.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Nie podnosiłem ściany kolankowej. Myślę, że różnica może wynikać z projektu - ja buduję Rawenę, a ty (chyba) Realnego. Trochę się jednak różnią, może te płatwie to jedna z różnic. No i w sumie to z przodu mam jeden bloczek, z tyłu dwa (na odwrót niż pisałeś). Ale sam jakoś na to nie zwróciłem uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violcia88 28.09.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Mam pytanko dla osób budujących (albo tych co już wybudowali) Milenę/Rawenę. Jak w Waszej opinii wygląda przestrzeń pomiędzy drzwiami tarasowymi w jadalni a ścianką działową z kuchnią? Czy jest wystarczająco miejsca? W projekcie podają 3,7 metra. Zastanawiamy się z Mężem czy swobodnie da się postawić szafkę przy ściance działowej, postawić stół z krzesłami i otworzyć drzwi tarasowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia80as 28.09.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Witajcie Czy ktoś buduje Milene/Realnego/Rawene w woj. łódzkim lub w okolicach Warszawy? I czy istnieje możliwość obejrzenia domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rawenalodzkie 02.10.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 hejaja buduje w Łowiczu Rawene aczkolwiek dopiero ścianki kolankowe stawiaja, podesle info na priv mam tez pytanie, czy płatwie te długie ~13 metrowe, macie w tych więźbach w jednym kawalku czy łączone? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratpit77 03.10.2014 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 heja ja buduje w Łowiczu Rawene aczkolwiek dopiero ścianki kolankowe stawiaja, podesle info na priv mam tez pytanie, czy płatwie te długie ~13 metrowe, macie w tych więźbach w jednym kawalku czy łączone? pozdrawiam ja mam w jednym kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasza78 03.10.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 czy ktoś planował ocieplenie poddasza pianą?? i ma już może wycenę??i drugie pytanie, czy to połaczenie daszku nad garażem z dachem nad domem jest jakoś bardzo skomplikowane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratpit77 03.10.2014 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Ja mam ocieplenie pianą Icynene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryfan 03.10.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 heja ja buduje w Łowiczu Rawene aczkolwiek dopiero ścianki kolankowe stawiaja, podesle info na priv mam tez pytanie, czy płatwie te długie ~13 metrowe, macie w tych więźbach w jednym kawalku czy łączone? pozdrawiam U mnie są łączone. Cieśla stwierdził, że w tartaku takich długich mu nie zrobią i dzwonił do kierownika budowy potwierdzić, że ten się zgadza. Kierownik się zgodził no i mam takie łączenia jak na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picco 04.10.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 czy ktoś planował ocieplenie poddasza pianą?? i ma już może wycenę?? i drugie pytanie, czy to połaczenie daszku nad garażem z dachem nad domem jest jakoś bardzo skomplikowane??? My mamy ocieplenie piana Demilec i wyszlo ok. 15tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasza78 06.10.2014 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 bratpit napisz proszę ile u ciebie wyszło za painę..?jaką grupość piany macie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasza78 06.10.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 i proszę napiszcie czy macie piane otwarto czy zamknieto-komórkowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratpit77 06.10.2014 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 otwartokomórkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts