monitom 04.12.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Witaj Alsa:) my również bardzo chcielibyśmy z Mężem obejrzeć Rawenę w realu..Jeżeli byłaby taka możliwość to bardzo proszę o kontakt: [email protected]. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikka234 06.12.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Witam!Planuję budowę domu Milena, czy jest na forum ktos kto buduje Milena, Milena II lub Realny z okolic woj. lubelskiego lub gdzies blisko woj. lubelskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandra25 07.12.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Witaj Sandra25. Planujemy z mężem zakup projektu Rawena, tylko wcześniej bardzo chcielibysmy pooglądać podobny projekt "na żywo". Jesteśmy z Rzeszowa. Czy byłaby taka możliwość, żebyśmy przyjechali do Was obejrzeć? To mój mail: [email protected]. Monitom wysłałem Ci wiadomość na e-maila;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 08.12.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 WitamJa buduję Milenę - mamy stan surowy zamknięty-jesteśmy na etapie instalacji. Będziemy ogrzewać ekogroszkiem - mam pytanie do tych co już zdecydowali się już na jakiś piec - ile kw wam doradzali - niestety co firma to inne zdanie.Z góry dziękuje za odpowiedzi - każda opinia i podpowiedź będzie dla mnie bardzo cenna.Pozdrawiam wszystkich budujących Martyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MilenaIIBudowa 08.12.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Witam wszystkich budujących My z mężem budujemy Milena II lustro w woj. Łódzkim. Zaglądamy na to forum od jakiegoś czasu i wreszcie zdecydowaliśmy się także wziąć w nim udział. Komuś może ułatwi to podjęcie decyzji o budowie albo o tym jakie ewentualnie zmiany wprowadzić w tym projekcie. Z naszą P. architekt dokonaliśmy kilku zmian np: podniesienie ściany kolankowej o dwie cegły dzięki czemu zyskaliśmy więcej przestrzeni, kolejną zmianą jest oddzielna garderoba, następnie wykorzystanie miejsca nad garażem i zrobienie dwóch pomieszczeń: dzięki temu mamy suszarnio-pralnie oraz biuro na dole natomiast zrobiliśmy otwartą kuchnię. Jesteśmy aktualnie na etapie więźby dachowej, w styczniu mamy nadzieję, że uda nam się założyć blacho dachówkę. Pozdrawiam wszystkich budujących i chcących się budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MilenaIIBudowa 08.12.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasza78 10.12.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Witam wszystkich budujących My z mężem budujemy Milena II lustro w woj. Łódzkim. Zaglądamy na to forum od jakiegoś czasu i wreszcie zdecydowaliśmy się także wziąć w nim udział. Komuś może ułatwi to podjęcie decyzji o budowie albo o tym jakie ewentualnie zmiany wprowadzić w tym projekcie. Z naszą P. architekt dokonaliśmy kilku zmian np: podniesienie ściany kolankowej o dwie cegły dzięki czemu zyskaliśmy więcej przestrzeni, kolejną zmianą jest oddzielna garderoba, następnie wykorzystanie miejsca nad garażem i zrobienie dwóch pomieszczeń: dzięki temu mamy suszarnio-pralnie oraz biuro na dole natomiast zrobiliśmy otwartą kuchnię. Jesteśmy aktualnie na etapie więźby dachowej, w styczniu mamy nadzieję, że uda nam się założyć blacho dachówkę. Pozdrawiam wszystkich budujących i chcących się budować witam, mam pytanko jak podzieliliscie pokój nad garażem?? mogłabym dostać zdjecie rzutu z podziałem?? ja teraz siedze i myślę jak to zrobić, tez chce tam mieć pralnio-suszarnie i pokój. wstawiacie okno dachowe w pralni?? moj mail [email protected] dziękuje za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MilenaIIBudowa 10.12.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 witam, mam pytanko jak podzieliliscie pokój nad garażem?? mogłabym dostać zdjecie rzutu z podziałem?? ja teraz siedze i myślę jak to zrobić, tez chce tam mieć pralnio-suszarnie i pokój. wstawiacie okno dachowe w pralni?? moj mail [email protected] dziękuje za odp. Okna dachowe wstawiamy w dwóch miejscach tam gdzie będziemy mieć suszarnio-pralnie i biuro. Wrzucam ten zrzut ale nie wiem czy tam dobrze widać, jeszcze dodam dwa zdjęcia a następnym razem jak pojadę na budowę zrobię więcej zdjęć abyście mieli obraz tego jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasza78 10.12.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 dziękuję bardzo.. jeszcze inaczej to zaplanowaliście niz my myslelismy.. zmieniliscie okna .. bedą dwa zamiast jednego na ścianie?? o tym nie pomyslałam... bardzo proszę o wiecej zdjec jak będzie Pani na budowie.. na pewno będa pomocne.. pomysł bardzo fajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 13.12.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Nasza milena:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandra25 14.12.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Nasza milena:d [attach=config]293859[/attach][attach=config]293860[/attach] Miło widzieć kolejny domek z serii;) Pochwal sie zdjęciami ,widzę że okienka w garażu są nieco zmienione.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 14.12.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 witamz okien tylko zmienialiśmy w garażu i zrezygnowaliśmy u góry z jednego balkonowegoczy chodzi o jakieś konkretne zdjęcie- u nas na tą chwilę nic się nie zmienia - powoli zajmujemy się środkiempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna 88 16.12.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Witam, Czy moglibyście się pochwalić jaką macie dachówkę?? Firma i rodzaj?? Bardzo ładna Nasza milena:d [attach=config]293859[/attach][attach=config]293860[/attach] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasza78 17.12.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 jakie planujecie ogrzewanie??? my mamy miec gazowe, na dole podłogówka na górze miały być grzejniki, ale podobno pozniej bardziej ekonomiczna podłogówka- mniej gazu idzie .. bo niższa temp potrzebna niż na grzejniki... i teraz weż tu się człowieku zdecyduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratpit77 17.12.2014 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 ja niestety gazu nie miałem , więc ogrzewam pelletem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 17.12.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 ja niestety gazu nie miałem , więc ogrzewam pelletem witam czy mogę prosić o podanie nazwy pieca i ile ma kw ? jesteśmy etapie wyboru pieca, dlatego bardzo by mi to pomogło z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Martyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 17.12.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Witam, Czy moglibyście się pochwalić jaką macie dachówkę?? Firma i rodzaj?? Bardzo ładna witam dachówka Brass Romańska Lumino - kolor grafit dachówka nas wyniosła ok 10 tys. - czyli nie jest taka droga pozdrawiam Martyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratpit77 17.12.2014 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 witam czy mogę prosić o podanie nazwy pieca i ile ma kw ? jesteśmy etapie wyboru pieca, dlatego bardzo by mi to pomogło z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Martyna Origno 500 z Orlańskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 17.12.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Origno 500 z Orlańskiego [ATTACH=CONFIG]294566[/ATTACH] bardzo dziękuję za odpowiedź czy mogę się jeszcze dowiedzieć - ile w miesiąca spalacie peletu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratpit77 17.12.2014 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 wrzucę kilka fotek z ocieplenia realnego - siatka + pierwsza warstwa kleju , elementy dekoracyjne w trakcie wykonywania , tynk na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts