bratpit77 17.12.2014 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 bardzo dziękuję za odpowiedź czy mogę się jeszcze dowiedzieć - ile w miesiąca spalacie peletu? na dzień dzisiejszy dom pusty pierwsze grzanie 15 kg na dobę - temp w domu 16 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 17.12.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 wrzucę kilka fotek z ocieplenia realnego - siatka + pierwsza warstwa kleju , elementy dekoracyjne w trakcie wykonywania , tynk na wiosnę [ATTACH=CONFIG]294568[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]294569[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]294570[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]294571[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]294572[/ATTACH] Już wygląda super - czekam z niecierpliwością na fotki jak będzie wykończony całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Huskyy 22.12.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 wrzucę kilka fotek z ocieplenia realnego - siatka + pierwsza warstwa kleju , elementy dekoracyjne w trakcie wykonywania , tynk na wiosnę [ATTACH=CONFIG]294568[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]294569[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]294570[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]294571[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]294572[/ATTACH] Mam tylko jedno pytanie odnosnie okien w salonie i na pietrze. Jaki maja rozmiar? Ja wstepnie mialem w projekcie szerokosc ok 146.5 ale zmienilem na 176.5. (projekt stylizowany na realny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kynek 24.12.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Witam wszystkich czy mógłby mi ktoś udzielic informacji na temat wymiarów garażu i kot w projekcie Milena II w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kynek 24.12.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Witam wszystkich czy mógłby mi ktoś udzielic informacji na temat wymiarów garażu i kotlowni w projekcie Milena II w środku jestem bardzo zainteresowany tym projektem z gory bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MilenaIIBudowa 29.12.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 A oto kilka zdjęć naszej Milenki. Nie możemy się już doczekać wczesnej wiosny kiedy znowu ruszą prace na budowie Pozdrawiamy wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MilenaIIBudowa 29.12.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Pięknie wygląda Wasz domek, już nie możemy się doczekać takiego etapu. Budowa domu jednak uczy cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MilenaIIBudowa 29.12.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 wrzucę kilka fotek z ocieplenia realnego - siatka + pierwsza warstwa kleju , elementy dekoracyjne w trakcie wykonywania , tynk na wiosnę [ATTACH=CONFIG]294568[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]294569[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]294570[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]294571[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]294572[/ATTACH] Pięknie wygląda Wasz domek, już nie możemy się doczekać takiego etapu. Budowa domu jednak uczy cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MilenaIIBudowa 29.12.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Nasza milena:d [attach=config]293859[/attach][attach=config]293860[/attach] Bardzo ładna Czekamy na więcej zdjęć Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasza78 03.01.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 hej.. Wszystkim Szczęśliwego Nowego ROku pytanko: jakie drzwi macie lub planujecie - wyjście z garazu na ogród?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusis 04.01.2015 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Witam wszystkich Jestem zainteresowana kupnem projektu Realnego i mam pytanko do forumowiczów, czy kupiliście projekt na własność (wtedy można wprowadzić zmiany samemu mając kierownika) i ile więcej to kosztowało? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryfan 04.01.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 hej.. Wszystkim Szczęśliwego Nowego ROku pytanko: jakie drzwi macie lub planujecie - wyjście z garazu na ogród?? My wstawiliśmy drzwi z firmy Wikęd, wzór 26C : http://wiked.pl/component/content/article/97-oferta/drzwi-stalowe33/230-wzor-26-c U nas wyglądają tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz86mm 05.01.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Witam wszystkich forumowiczów, podzielam upodobania do projektu Realny 2 , mam już działkę i na wiosnę zacznę grodzić , chciałbym również wnieść kilka zmian do projektu aby dopasować do siebie. Mam też kilka pytań czy ktoś buduje taki domek na planie Realny 2 lub Rawena 2 pomiędzy Katowicami a Częstochową? Bardzo chciałbym zobaczyć domek w stanie surowym żeby rozwiać parę wątpliwości. Mam tez pytanie czy ktoś zmienił wentylację mechaniczną na grawitacyjną? I najważniejsze czy ktoś posiada dziennik kosztów tzn ile materiału było zużyte np betonu na ławy ile bloczków/, ile porothermu? Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam budujących ten piękny dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Mariusz 05.01.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 My wstawiliśmy drzwi z firmy Wikęd, wzór 26C : http://wiked.pl/component/content/article/97-oferta/drzwi-stalowe33/230-wzor-26-c U nas wyglądają tak: A jaką bramę garażową i drzwi masz od frontu? To temat mocno u nas wałkowany ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusis 05.01.2015 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Pytanie !!! Czy ktoś buduje lub zbudował Realny lub podobny z Wielkopolski - okolice Piły, Poznania. Chciałabym obejrzeć na żywo jeśli to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 05.01.2015 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Witam wszystkich forumowiczów, podzielam upodobania do projektu Realny 2 , mam już działkę i na wiosnę zacznę grodzić , chciałbym również wnieść kilka zmian do projektu aby dopasować do siebie. Mam też kilka pytań czy ktoś buduje taki domek na planie Realny 2 lub Rawena 2 pomiędzy Katowicami a Częstochową? Bardzo chciałbym zobaczyć domek w stanie surowym żeby rozwiać parę wątpliwości. Mam tez pytanie czy ktoś zmienił wentylację mechaniczną na grawitacyjną? I najważniejsze czy ktoś posiada dziennik kosztów tzn ile materiału było zużyte np betonu na ławy ile bloczków/, ile porothermu? Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam budujących ten piękny dom. witam na stronie 18 tego forum - WYSZOMA wypisała większość kosztów pozdrawiam Marszatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz86mm 05.01.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A jak panstwo razwiazali system wentylacji?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz86mm 05.01.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Chciałbym zmienic mechaniczna na grawitacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość muli 05.01.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Pytanie !!! Czy ktoś buduje lub zbudował Realny lub podobny z Wielkopolski - okolice Piły, Poznania. Chciałabym obejrzeć na żywo jeśli to możliwe. My zapraszamy do miejscowości Bierzwnik do naszego Realnego II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusis 06.01.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 My zapraszamy do miejscowości Bierzwnik do naszego Realnego II. OOOO super, nie jest tak daleko, a jesteście na etapie budowy, czy już zbudowany? Jeśli naprawdę to nie kłopot to chętnie skorzystamy z zaproszenia ale muszę poczekać na męża aż zjedzie z Niemiec. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts