Gość muli 17.01.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Bardzo ładna łazienka.A kabinka jakie ma wymiary?To jakiś gotowiec czy robiona pod wymiar? W Lenie bez przesuwania ścian ni dy rydy:) pozdrawiam,Beata Kabina 80x100 cm z SanSwiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość muli 17.01.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 a ja się chciałem zapytać co to za wnęka w łazience obok ubikacji? to jest wnęka pod schody? Pod schodami zostawiliśmy wejście i zrobił się bardzo fajny schowek. Planujemy zamknąć go drzwiczkami na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość muli 17.01.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Nasza kuchnia, przepraszam za bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość muli 17.01.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Mariusz 17.01.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Kabina 80x100 cm z SanSwiss Dzięki;) Jeszcze takie pytanko;) Czy kabinka o takim wymiarze jest dostatecznie wygodna w użytkowaniu? I jeszcze jedno-czy nie ma ryzyka przygrzmocenia drzwiami od kabiny w kibelek? pozdrawiam, Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość muli 17.01.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Dzięki;) Jeszcze takie pytanko;) Czy kabinka o takim wymiarze jest dostatecznie wygodna w użytkowaniu? I jeszcze jedno-czy nie ma ryzyka przygrzmocenia drzwiami od kabiny w kibelek? pozdrawiam, Beata jeszcze nie korzystaliśmy ale wygląda przestronnie. obecnie mamy 75x75 cm i się mieścimy więc z nowej to chyba będziemy korzystać we dwoje na raz drzwi przy szerszym otwarciu zatrzymują się na desce od kibelka więc jest jakaś amortyzacja, ale na pewno trochę trzeba będzie uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picco 17.01.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Muli mieszkacie już? Chyba jesteś pierwsza, gratuluję Super domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Mariusz 17.01.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 jeszcze nie korzystaliśmy ale wygląda przestronnie. obecnie mamy 75x75 cm i się mieścimy więc z nowej to chyba będziemy korzystać we dwoje na raz drzwi przy szerszym otwarciu zatrzymują się na desce od kibelka więc jest jakaś amortyzacja, ale na pewno trochę trzeba będzie uważać. No to miłego użytkowania:D Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusis 17.01.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Muli super !!!! A powiedz mi czy rezygnowaliście z wnęki na szafę w holu żeby powiększyć kuchnię, bo tak mi się zdaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość muli 17.01.2015 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Muli super !!!! A powiedz mi czy rezygnowaliście z wnęki na szafę w holu żeby powiększyć kuchnię, bo tak mi się zdaje? Tak, zrezygnowaliśmy z wnęki w holu i jeszcze poszerzyliśmy przejście pomiędzy kuchnią i salonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna 88 18.01.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 [ATTACH=CONFIG]299464[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]299465[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]299466[/ATTACH] Nasza kuchnia, przepraszam za bałagan [/quote Oooooo kuchnia na ktora tak czekalam )) super Muli czy mam tylko takie wrazenie czy zlikwidowaliscie wejscie do kuchni z korytarza i zostawione jest jedynie ze strony jadalni?? Czy wwiatrolapie zmiescila Wam sie szafa przesuwna na ubrania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość muli 18.01.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 [ATTACH=CONFIG]299464[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]299465[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]299466[/ATTACH] Nasza kuchnia, przepraszam za bałagan [/quote Oooooo kuchnia na ktora tak czekalam )) super Muli czy mam tylko takie wrazenie czy zlikwidowaliscie wejscie do kuchni z korytarza i zostawione jest jedynie ze strony jadalni?? Czy wwiatrolapie zmiescila Wam sie szafa przesuwna na ubrania?? Wejście z korytarza jest pomiedzy słupkiem z piekarnikiem a lodówką - na tym zdjęciu lodówka jest sporo odsunieta od ściany. do wiatrołapu dopiero zamówiliśmy szafę 160 cm szerokości i 50 cm głębokości. na wzór znaleziony na stronie: http://www.someplacenice.pl/wiatrolap-wizytowka-domu/wiatrolap-szafa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusis 18.01.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Tak, zrezygnowaliśmy z wnęki w holu i jeszcze poszerzyliśmy przejście pomiędzy kuchnią i salonem. Tak właśnie mi się wydawało, a to poszerzone przejście wygląda fantastycznie (od razu zauważyłam), o wiele lepiej niż w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusis 18.01.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Muli, a skoro już jesteś na forum to powiedz mi jeszcze czy podnosiliście ściankę kolankową na poddaszu, bo my tak planujemy. Wydaje nam się że według projektu to będzie za nisko na tych skosach, dlatego dobrze jest zobaczyć dom w realu....można przemyśleć parę spraw. Kuchnia naprawdę super wyszła, chyba też zrezygnuję z wnęki, chociaż bardzo by mi się przydała... ach mam teraz dylemat. Dobrze że mam jeszcze trochę czasu na zastanowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaziujr 18.01.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 [ATTACH=CONFIG]299467[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]299468[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]299469[/ATTACH] Salon No Panie Marcinie z meblami to salon prezentuje się jeszcze przytulniej widać, że wprowadzacie się Państwo już na dniach Jak byliśmy oglądać Realnego u Państwa to salon z jadalnią wydawał się ogromny, ale z mebelkami wygląda przestronnie i przytulnie zarazem My też już zaczynamy działać z działką i bierzemy pod uwagę Państwa sugestie co do zmian i może Pan spodziewać się jeszcze kilku pytań od nas Nieprzekonanym projekt polecam, bo jest fantastyczny - na papierze jest fajny, a w realu jest cudowny Pozdrawiam i życzę niskich rachunków i cudownego mieszkania. Do usłyszenia Iza i Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość muli 18.01.2015 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Muli, a skoro już jesteś na forum to powiedz mi jeszcze czy podnosiliście ściankę kolankową na poddaszu, bo my tak planujemy. Wydaje nam się że według projektu to będzie za nisko na tych skosach, dlatego dobrze jest zobaczyć dom w realu....można przemyśleć parę spraw. Kuchnia naprawdę super wyszła, chyba też zrezygnuję z wnęki, chociaż bardzo by mi się przydała... ach mam teraz dylemat. Dobrze że mam jeszcze trochę czasu na zastanowienie. My ściankę kolankową podnieśliśmy o jeden pustak i jesteśmy zadowoleni z tej decyzji. W pokojach i łazience jest dużo miejsca a z zewnątrz proporcje budynku też wydaje mi się że zostały ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna 88 18.01.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Tak, zrezygnowaliśmy z wnęki w holu i jeszcze poszerzyliśmy przejście pomiędzy kuchnią i salonem. Zrobiliśmy to samo, poszerzyliśmy przejście między jadalnia a kuchnią. Wyrównaliśmy otwory tak aby były tej samej szeroności między kuchnią a salonem i korytarzem a salonem. I tak jak u Was otwory do samego sufitu (a nie drzwi). I teraz widze ze naprawde wygląda to fantastycznie już wiem że będzie ładnie :) :) A to poszerzone przejscie jakiej macie teraz wielkosci?? bo chyba wieksze niż, wyglada to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusis 18.01.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 A ja ciągle głupieje...Realny czy Tuliusz? No i niestety zanim nie zobaczę na żywo obu to nie podejmę decyzji. Ten Tulisz też jest fajny można sobie zobaczyć http://www.dobredomy.pl/projekt/tuliusz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość muli 18.01.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Zrobiliśmy to samo, poszerzyliśmy przejście między jadalnia a kuchnią. Wyrównaliśmy otwory tak aby były tej samej szeroności między kuchnią a salonem i korytarzem a salonem. I tak jak u Was otwory do samego sufitu (a nie drzwi). I teraz widze ze naprawde wygląda to fantastycznie już wiem że będzie ładnie :) :) A to poszerzone przejscie jakiej macie teraz wielkosci?? bo chyba wieksze niż, wyglada to super. nie pamiętam jaka wyszła szerokość przejścia ale ściankę w kuchni zostawiliśmy tylko taką aby zasłonić bok lodówki ok. 70 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratpit77 18.01.2015 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 trochę moich fotek z realnego II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts