Lusis 19.01.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 [ATTACH=CONFIG]299852[/ATTACH] jeszcze jedna fotka z naszego Realnego. na górze nie chcieliśmy mieć wejść do pokoi pod kątem jak w projekcie więc przedłużyliśmy kilkanaście centymetrów strop nad schodami dzięki czemu zmieściły się drzwi w linii prostej. Ale fajnie, jak oglądam zdjęcia to masz dokładnie tak jak ja planuję ( też nie chcę skosów drzwiowych). Czuję, że jak przyjadę to się zakocham w tym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandra25 20.01.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Ale mega to wygląda !!!! fajnie popatrzeć na gotowe wnętrza a nie tylko na czerwone pustaki hihihi może za rok o tej porze tez już będę miała takie wnętrza I jeszcze pytanie do wszystkich, ma ktoś może na klatce schodowej i na gorze na korytarzy zamontowany świetlik?? Teraz jest to chyba ciemna część domu. Zastanawiałam się nad dwoma a teraz nad jednym. Co o tym sądzicie?? Witaj, my mamy zamontowany świetlik, co prawda jeden ale naszym zdaniem to naprawdę fajne rozwiązanie ponieważ faktycznie daje on na klatke schodową sporo światła. U nas dzisiaj montują okna i juz nie mogę doczekać sie kiedy je zobacze::) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabina1719513062 20.01.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Witaj Sandra25, spodobało nam się zamontowanie świetlika u Ciebie, chcemy i u nas zrobić to samo a już jesteśmy na zakończonych fundamentach, ten świetlik miałaś przewidziany w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandra25 20.01.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Witaj Sandra25, spodobało nam się zamontowanie świetlika u Ciebie, chcemy i u nas zrobić to samo a już jesteśmy na zakończonych fundamentach, ten świetlik miałaś przewidziany w projekcie? W projekcie go nie mielismy z tego co pamietam, myslę że warto zainwestować te pare groszy zeby klatka nie była bardzo ciemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabina1719513062 20.01.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Myślę, że inwestycja opłaca się bo nawet ładnie to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudek.DH 20.01.2015 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 A można prosić o jakąś fotkę tego świetlika, jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qshaq 21.01.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Witam,Czy ktoś robił piwnicę w którymś z tych projektów? My koniecznie chcemy mieć piwnicę, ale po rozmowach z architektem i wykonawcą mamy spory problem, a mianowicie gdzie umieścić schody. W zasadzie gdzie by nie były to przeszkadzają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratpit77 21.01.2015 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 myślę , że od strony garażu pod schodami głównymi dałoby się zmieścić schody do piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaziujr 24.01.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Witam mam pytanie do osób, które podnosiły ściankę kolankową w Realny II o jeden pustak - ile mniej więcej wysokości ma teraz dom? Potrzebuje tej informacji do WZ.. około 8,70m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna 88 24.01.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 A ja ponownie wracam do tematu kuchni (wiem nudne to już) ale ciągle mam problem a mianowicie z blatem roboczym. Jakbym nie kombinowała to nie mogę go stworzyć. Zostaje mi jedynie róg pomiędzy zlewem pod oknem i płyta indukcyjna na drugiej ścianie, jednak narożny blat to trochę niewygodna sprawa Wymyśliłam jedynie że mogłabym przenieść lodówkę i i szafkę na ścianę ze spiżarką (u mnie nie będzie tam spiżarki tylko szafa ze strony korytarza z racji tego ze w wiatrolapie nie ma za bardzo na nia miejsca, albo bardzo mała. I zrezygnować ze słupka z mikrofalówką i piekarnikiem. Przez co zysukje blat roboczy na ścianie od małego pokoju. Jednak trochę szkoda mi tego słupka dodam że mój wykusz nie ma 120 tylko 84 zl co zabralo mi 36 cm blatu. Niestety WZ zmusiły mnie do zmniejszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusis 24.01.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 A ja właśnie siedzę nad kuchnią i też się zastanawiam ....i wymyśliłam, że przesunę wnękę na szafę w holu, tzn. tam gdzie jest teraz wnęka pociągnę dalej blat kuchenny, zrobię 100 cm. przejścia i dopiero wnękę, tym sposobem można zyskać blat roboczy, nie rezygnując jednocześnie z szafy w holu. Po drugiej stronie wnęki ( czyli od kuchni) lodówka ze słupkiem. Tak myślę, ale jeszcze nie wiem czy w realu to by się sprawdziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabina1719513062 25.01.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 My zrobiliśmy zamianę pomieszczeń żeby mieć większą kuchnie. Zamiast kuchni będzie zamknięty pokój na dole (z wyjściem na hol), kuchnia będzie na miejscu pokoju - chciałam ją mieć zamkniętą i od strony północnej (tak jest skierowany dom do drogi), a w miejscu wnęki na szafę w holu jest zrobiona mała spiżarka ok 1 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz86mm 25.01.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Witam , zdjęcia z postów forumowiczów bardzo mi pomogły w ocenie moich potrzeb , chciałbym zapytać czy ktoś posiada wizualizację górnej łazienki i jak rozwiązali państwo sprawę pralni ? Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasza78 26.01.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 trochę moich fotek z realnego II [ATTACH=CONFIG]299657[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]299658[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]299659[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]299660[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]299661[/ATTACH] bratpitt domek wygąda super. ile styropianu wam poszło na ocieplenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qshaq 26.01.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 My zrobiliśmy zamianę pomieszczeń żeby mieć większą kuchnie. Zamiast kuchni będzie zamknięty pokój na dole (z wyjściem na hol), kuchnia będzie na miejscu pokoju - chciałam ją mieć zamkniętą i od strony północnej (tak jest skierowany dom do drogi), a w miejscu wnęki na szafę w holu jest zrobiona mała spiżarka ok 1 m2. Witam, widzę, że nie tylko u mnie taka przeróbka będzie. Największym plusem jest trochę większy rozmiar, plus właśnie to, że u nas będzie po "właściwej" stronie. U nas kuchnia to tradycyjnie ważne pomieszczenie w którym spędzamy częstokroć więcej czasu niż w salonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milenka 2 26.01.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Witam ,już myślałam że to tylko moje widzimisię z tą zamianą kuchni z pokojem.Ma ktoś może wizualizację ,jakiś pomysł na układ kuchni?gdzie zlew ? może przewidujecie stół ?Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyh 27.01.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 to ja pokażę coś niecoś co moja żona wymyśliła(na bałagan nie zwracajcie uwagi:) ). kominek: łazienka dół: łazienka góra: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusis 27.01.2015 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Zyh,gratulacje dla żony, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olonsr 27.01.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam, jestem już w posiadaniu projektu Milena II w odbiciu lustrzanym, aktualnie w adaptacji, również zamieniam kuchnie z gabinetem właśnie żeby była większa, stół planuje na ścianie z drzwiami ( u mnie po wejściu z prawej strony), natomiast zlew po przekątnej od wejscia, obok na pewno zmywarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasza78 27.01.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 to ja pokażę coś niecoś co moja żona wymyśliła(na bałagan nie zwracajcie uwagi:) ). kominek:[ATTACH=CONFIG]301195[/ATTACH] łazienka dół: [ATTACH=CONFIG]301196[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]301197[/ATTACH] łazienka góra: [ATTACH=CONFIG]301198[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]301199[/ATTACH] super ... pieknie u was... jaki macie kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts