zyh 27.01.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 kominek jest firmy Robi-Ren AQUA TERM 14 KW CORNER AKUBET z płaszczem wodnym jako "na wszelki wypadek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiejt 27.01.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 to ja pokażę coś niecoś co moja żona wymyśliła(na bałagan nie zwracajcie uwagi:) ). kominek:[ATTACH=CONFIG]301195[/ATTACH] Czy kominek masz przy schodach? Coś mi nie pasuje do projektu Realny - Milena itp Czy masz jakieś duże zmiany w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyh 27.01.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 tak, kominek jest przy schodach, przez przypadek jest przysunięty nieco bliżej, ponieważ w garażu murarzom nie chciało się terrivy ciąć i szalować dookoła. schody zabiegowe zlikwidowaliśmy po przez wejście nad garaż i tam jest półpiętro a same schody zrobiliśmy otwarte od strony salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzistik 30.01.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i sympatyków Realnego. Mam prośbę. Czy moglibyście napisać czy w dwustanowiskowym garażu przy zaparkowanych dwóch autach nie ma problemu z wysiadaniem z auta? Czy jest on wystarczająco szeroki?Zyh - czy mógłbym prosić o wstawienie zdjęć schodów? Interesuje mnie zarówno widok od strony salonu, jak i od drugiej stronyZ góry serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikka234 30.01.2015 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Witam Mam pytanie odnośnie przylaczy prądu do dzialki.W ubieglym roku (wrzesien)podpisalismy z PGE umowe i powiedzieli nam , że od lipca 2014 juz nie mozna przylaczyc pradu na wlasny koszt tylko robi to PGE i ma na to do 18 ms.. Ale ostatnio jakis znajomy meza powiedzial, że to nieprawda i teraz zglupialam, zalezy nam zeby przylaczyli nam ten prad jak najszybciej bo na wiosne chcemy rozpoczac budowe a prad potrzebny. A jesli naprawde to PGE teraz dyktuje warunki to czy jest mozliwosc przyspieszenia jakos tego przylaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość muli 01.02.2015 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 W garazu jest troche ciasno, u mnie niefortunnie został ustawiony zbiornik wody (w polowie długości garażu) i muszę sie troche gimnastykowac przy parkowaniu. Radzę zaplanowac zasobnik w rogu garażu, wtedy 2 auta wejdą bez problemu, ale do pełnego komfortu i swobody przydałoby sie z pół metra szerzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sony87 02.02.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 jestem nowy na forum, więc na wstępie witam wszystkich serdecznie.W niedługiej przyszłości planujemy z żoną budowę własnego domu, w tej chwili jest na trójka 2+1, ale docelowo chcielibyśmy powiększyć rodzinę więc szukamy projektu, który miałby 4 pokoje i byłby w miarę tani w budowie. Naszą uwagę przyciągnął projekt Realny jak również bliźniacze projekty Rawena i Milena. Zanim zakupimy projekt jednak chcielibyśmy zobaczyć taki domek na żywo, tym bardziej że planujemy kilka zmian, o których użytkownicy pisali.Teraz gorąca prośba do osób które budują lub wybudowali któryś z tych projektów, czy można byłoby obejrzeć Wasz domek na żywo ?mieszkamy niedaleko Lublina, ale myślę że nie byłoby problemem dla nas pojechać do innego województwa żeby zobaczyć projekt na żywo. Wybudował ktoś może ten domek w Lubelskim, Podkarpackim lub Mazowieckim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyh 02.02.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Zapraszam do Biłgoraja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabina1719513062 03.02.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Witaj zyh, mam pytanie odnośnie kominka, ile kosztował Was w całości (wkład, materiały, robocizna itd.)? Zastanawiam się nad takim kominkiem akumulacyjnym co mógłby dogrzewać salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabina1719513062 03.02.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 w mazowieckim ktoś buduję/pobudował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyszoma 03.02.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 w mazowieckim ktoś buduję/pobudował? w woj.łódzkim, ale tuż przy granicy woj.mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasza78 03.02.2015 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 do wszystkich otynkowanych ile wam wyszło m2 powierzchni do otynkowania.. jakie tynki i jakie sa u was ceny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabina1719513062 03.02.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 w woj.łódzkim, ale tuż przy granicy woj.mazowieckiego ale Ty chyba masz dom wg projektu milena II , a my Realny budujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyszoma 03.02.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ale Ty chyba masz dom wg projektu milena II , a my Realny budujemy. tak, mamy Milenę a różnica miedzy Mileną a Realnym jest minimalna dlatego mamy wspólne forum dla projektów MILENA, REALNY, LENA i MARLENA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyh 03.02.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Witaj zyh, mam pytanie odnośnie kominka, ile kosztował Was w całości (wkład, materiały, robocizna itd.)? Zastanawiam się nad takim kominkiem akumulacyjnym co mógłby dogrzewać salon. wkład ok 5500, robocizna z ustawieniem i obudowaniem 1700, materiał ciężko mi powiedzieć, ponieważ płaciłem zbiorcze FV na koniec miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiejt 04.02.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Czy ktoś buduje w woj. śląskim Realny, Milena, Rawena? oczywiście poza picco z Bielska B.? Szukam kogoś bliżej Katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 04.02.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 witamzwracam się do Was z pytaniem, czy robił ktoś z Was projekt instalacji ogrzewania podłogowego - na parterzejeśli tak - ile Was to wyniosło?z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiamMartyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz86mm 04.02.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Czy ktoś buduje w woj. śląskim Realny, Milena, Rawena? oczywiście poza picco z Bielska B.? Szukam kogoś bliżej Katowic Witaj tez szukam kogoś bliżej Katowic lub Częstochowy , obecnie najbardziej mnie czy salon i dolna łazienka są wystarczające. POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sony87 05.02.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 sony87 -Rzeszów też niedaleko;) witaj Sandro, napisłem Ci wiadomość prywatną, chętnie obejrzelibyśmy z żoną również Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaka1 05.02.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 WitamPrzymierzam się do budowy REALNEGO II. Chciałbym zapytać czy ktoś może już wybudował, jakie są koszty budowy tego domu w stanie surowym zamkniętym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts