violcia88 22.04.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 cześć czy ktoś z Was robił bonie i listwy elewacyjne? W jaki sposób je wykonaliście? My szukamy podobnych elementów jak w projekcie, jednak nie możemy takich znaleźć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Mariusz 22.04.2016 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Ruszyła budowa naszej LENY. W tej chwili mamy stan zero, w poniedziałek zaczynamy ściany parteru. Pozdrawiamy,Beata i Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki1985 25.04.2016 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Witam, Śledzę to forum już od jakiegoś czasu, czytam przeglądam. Przyszła i kolej na mnie, projekt MILENA II zakupiony działka czeka. Dokumenty skompletowane czas zgłaszać budowę Jak dobrze się wszystko ułoży projekt ruszy na przełomie Czerwiec/Lipiec. Pewnie będę miał sporo pytań mam nadzieję, że pomożecie. Budowa w woj Pomorskim oczywiście jak ruszy budowa chętnych niezdecydowanych zapraszam na oględziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
realnyII 26.04.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Po weekendzie majowym i my ruszamy Plan jest taki: do jesieni stan SO z dachem, wykończeniówka w roku przyszłym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
realnyII 26.04.2016 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 SONY87- My za adaptację (PROJEKT MILENA) zapłacilismy 3500 zł, nie mielismy wiele zmian: zrezygnowalismy z balkonu i zrezygnowalismy z szafy wnękowej a tym samym powiekszylismy kuchnię Czytam o tych kosztach adaptacji i jestem szczerze zdziwiona, że tak wielu ludzi jednak decyduje się na zakup projektu gotowego za ok. 2500 i płacenie drugie tyle za adaptację ( albo i więcej).. Zanim zdecydowaliśmy się na konkretnego architekta zrobiłam dość spore rozeznanie rynku - obdzwoniłam albo wysłałam maile do ponad 10 biur w moim mieście i w okolicach. I właśnie w jednym z takich biur architekt zadał mi pytanie: czy pani naprawdę musi kupować projekt, nie lepiej zrobić go od początku? I na tym stanęłam, co było rozsądne ponieważ i tak planowaliśmy sporo zmian wewnątrz domu, nieco inną elewację itp. Powstał projekt, którego bazą był realny, jednak z własną aranżacją wnętrza ( np. likwidacja wykuszu, inny układ pomieszczeń na parterze, inne okna w kuchni, powiększony wiatrołap, poszerzone schody, połączone pokoje na piętrze) za w sumie 3 tys. zł. Może czasem warto zorientować się ile kosztują projekty indywidualne - zwłaszcza, jeśli się już wie, czego się oczekuje. Ja wcześniej myślałam, że takie projekty będą b. drogie, a tu okazuje się, że jest wprost przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszklakier 27.04.2016 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Fajnie,że przybywa budujących. Witam wszystkich i zapraszam również na mój blog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gadosie 06.05.2016 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Witam, czy jest możliwość zobaczenie na żywo Mileny lub Realnego na Mazowszu lub Lubelszczyźnie? Najbardziej interesują mnie okolice Garwolin-Mińsk Maz. - Otwock-Warszawa lub Ryki-Dęblin-Puławy-Lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CM 07.05.2016 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Witam, czy jest możliwość zobaczenie na żywo Mileny lub Realnego na Mazowszu lub Lubelszczyźnie? Najbardziej interesują mnie okolice Garwolin-Mińsk Maz. - Otwock-Warszawa lub Ryki-Dęblin-Puławy-Lublin Witam, budujemy podobny - Rawena - na trasie Garwolin-Mińsk Maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micbarpia 09.05.2016 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Czy jest szansa na jakis kontakt do Was i ewentualnosc obejrzenia? Jaki macie stan na chwile obecna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gadosie 10.05.2016 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 super, na jakim jesteście etapie?No i oczywiście czy jest możliwość obejrzenia domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ej2862 11.05.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Witam, czy jest możliwość zobaczenie na żywo Mileny lub Realnego na Mazowszu lub Lubelszczyźnie? Najbardziej interesują mnie okolice Garwolin-Mińsk Maz. - Otwock-Warszawa lub Ryki-Dęblin-Puławy-Lublin Witam My budujemy Realny w okolicy Garwolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CM 11.05.2016 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 "micbarpia" , " gadosie" nasz etap budowy to stan surowy zamknięty, tynki, wylewki + ocieplenie budynku. Jest też możliwość obejrzenia info wyślę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotlinkasz 12.05.2016 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Witam, czy jest możliwość zobaczenie na żywo Mileny lub Realnego na Mazowszu lub Lubelszczyźnie? Najbardziej interesują mnie okolice Garwolin-Mińsk Maz. - Otwock-Warszawa lub Ryki-Dęblin-Puławy-Lublin Nasza Rawena II powstaje w Niezdowie - 40 km od Puław ( woj. lubelskie). W tym tygodniu ekipa zaczyna wykonanie dachu. W razie pytań pisz na priv. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikka234 13.05.2016 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Witam, czy jest możliwość zobaczenie na żywo Mileny lub Realnego na Mazowszu lub Lubelszczyźnie? Najbardziej interesują mnie okolice Garwolin-Mińsk Maz. - Otwock-Warszawa lub Ryki-Dęblin-Puławy-Lublin My budujemy Milenę -woj, lubelskie. trasa Lublin-Puławy. Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gadosie 13.05.2016 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 to by było najbliżej mogę prosić jakieś namiary na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sony87 29.05.2016 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Pytanie do Rawene , czy przestrzeń nad wykuszem kuchennym zabudowaliscie, zamurowało czy wykorzystaliscie w jakiś sposób? Aż się prosi żeby wykorzystać to miejsce na jakiś schowek, szafkę czy coś w tym stylu ale zastanawiam się jak z ociepleniem w takim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabina1719513062 03.06.2016 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Pytanie do osób, które mają skończoną elewacje. Ile wyszło Wam m2 samych ścian bez fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula K. 06.06.2016 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Czy ktos podnosil poddasze o jakis pustak???? O ile??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sony87 08.06.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Rawena 2 - ok 250 m2 ścian bez okien tzn na tyle mniej więcej potrzebny styrooian, ale doliczajac otwory i na skutek powiększenia budynku o grubość styropianu wyjdzie ponad 290m2 (do liczenia przy zapłacie za robociznę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszklakier 08.06.2016 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Jeszcze jestem przed elewacją, ale firma wyliczyła mi 220m2 Mam Marlenę z jednostanowiskowym garażem poszerzonym o jeden metr. Jeśli chodzi o podnoszenie ścianki kolankowej to podnosiłem tylko w pomieszczeniu nad garażem o 33cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts