ej2862 14.06.2016 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Witam. Mam pytanie ile wyszło tynków w Realnym z lanymi skosami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izka_n 15.06.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Stan surowy zamknięty wreszcie za nami. Teraz musimy zaplanować aranżacje wnętrz: kuchnia, salon, dolna łazienka i górna łazienka i tutaj mam gorącą prośbę do wszystkich którzy mają już ten etap skończony.Prosimy prosimy o zdjęcia wykończonych wnętrz, bądź aranżacje poszczególnych pomieszczeń. Przed wizytą u projektanta chcielibyśmy mieć już jakiś pomysł.Z góry bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola24 16.06.2016 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Izka wstawie ale za jakiś miesiąc albo dwa Jesteśmy w trakcie malowania scian wprowadzamy się na koniec wakacji. A jak wam idzie? Jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula K. 16.06.2016 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Moglabym prosic o zdjecie schodow z realnego????Czy ktos zmienial wymiary???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 20.06.2016 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 W piątek WIELKI DZIEŃ - tak długo wyczekiwana przeprowadzka !Wkrótce kilka zdjęć, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola24 26.06.2016 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 marszato chwal się chwal... czekam na fotki. jestem ciekawa jaki wy macie pomysł na ten dom... u mnie na razie wszystko w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 29.06.2016 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Przeprowadzka za nami - sobota 36 stopni - było ciężko ale daliśmy radę ! Mieszka się cudownie - na razie jedna fotka - nie mamy jeszcze internetu ! Pozdrawiam Wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 29.06.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) No to jeszcze kilka: Kuchnia Salon Łazienka Schody Edytowane 29 Czerwca 2016 przez marszatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Mariusz 02.07.2016 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Gratuluję zamieszkania w nowym domu. Też planujemy cegiełkę na jednej ścianie☺ Bardzo podobają mi się schody. Co to za drewno na stopniach? Jakie grube? Co macie na podstopniach? Pozdrawiam,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 02.07.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Gratuluję zamieszkania w nowym domu. Też planujemy cegiełkę na jednej ścianie☺ Bardzo podobają mi się schody. Co to za drewno na stopniach? Jakie grube? Co macie na podstopniach? Pozdrawiam,Beata Witam, stopnie to dąb o grubości 4 cm, podstopnie są wygipsowane i pomalowane pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Mariusz 02.07.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 05.07.2016 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Korytarzyk na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiejt 12.07.2016 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 To ja też się pochwalę swoją Mileną SSO: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiejt 13.07.2016 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Z większych zmian jakie zrobiłem to wyprostowałem schody (raczej na forum nikt tak nie zrobił) i wyszło to tak: Spoczynek jest nad garażem. Pierwsze ze zdjęć to widok od półpiętra nad garażem, drugie to widok z korytarza na poddaszu. Szerokość schodów ok 102cm. Trochę mi się zmniejszyła łazienka na dole, ale trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyh 13.07.2016 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Z większych zmian jakie zrobiłem to wyprostowałem schody (raczej na forum nikt tak nie zrobił) i wyszło to tak: raczej już 2 osoby tak zrobiły:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiejt 14.07.2016 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 raczej już 2 osoby tak zrobiły:-) Zyh Ty bardziej zmodyfikowałeś klatkę schodową w Milene/Realnym/Rawenie niż ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyh 14.07.2016 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 oj tam, ścianki jednej nie postawiłem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotlinkasz 14.07.2016 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Z większych zmian jakie zrobiłem to wyprostowałem schody (raczej na forum nikt tak nie zrobił) i wyszło to tak: [ATTACH=CONFIG]360968[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]360967[/ATTACH] Spoczynek jest nad garażem. Pierwsze ze zdjęć to widok od półpiętra nad garażem, drugie to widok z korytarza na poddaszu. Szerokość schodów ok 102cm. Trochę mi się zmniejszyła łazienka na dole, ale trudno. Pochwalę się, że w naszej Rawenie też tak zrobiliśmy - oczywiście podpatrzyliśmy to u Zyha:) u nas na półpiętrze zrobiliśmy pralnie i jak narazie jeden duży pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyh 14.07.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 historycznie należy powiedzieć, że MarcinKos zrobił to pierwszy:-)jak będzie ładna pogoda to wstawię zdjęcia już z gotową elewacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greentea 17.07.2016 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Witam, podglądam Wasze wspaniałe domki - piszę wspaniałe, bo i nas ten domek fascynuje . Musimy jednak w ciągu kilku dni podjąć decyzję, czy budować piętrusa wg projektu indywidualnego czy Rawenę. Najbardziej boję się w Rawenie skosów czy mogłabym Was prosić o zdjęcia pokoi ze skosami? bardzo nam to pomoże w podjęciu decyzji. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts