BQU 20.07.2016 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 A za nami kolejny etap budowy, praca nad elewacją zakończona. Nasz domek prezentuje się teraz tak: Więcej zdjęć na: http://mojrealny2.blogspot.co.uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiejt 21.07.2016 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 A za nami kolejny etap budowy, praca nad elewacją zakończona. Nasz domek prezentuje się teraz tak: Więcej zdjęć na: http://mojrealny2.blogspot.co.uk/ Piękny domek, okno tarasowe spooore - podoba mi się, ale u mnie już za późno na taką zmianę. Pytanko do wentylacji mech.: gdzie macie rekuperator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BQU 21.07.2016 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Rekuperatora jeszcze nie mam, ale bedzie w kotlowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ej2862 21.07.2016 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 A za nami kolejny etap budowy, praca nad elewacją zakończona. Nasz domek prezentuje się teraz tak: [ATTACH=CONFIG]361914[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]361915[/ATTACH] Więcej zdjęć na: http://mojrealny2.blogspot.co.uk/ Witam. Wszędzie tylko podłogowe ogrzewanie? To jaki rodzaj pieca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola24 22.07.2016 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 widzę że ja jako jedyna zmieniłam kuchnie, mam barek i wejscie z boku marszato gratulacje jak się mieszka? BQU ŚLICZNA ELEWACJA ŁADNIE TO WYGLĄDA, MI TYLKO KOLOR DACHU NIE PASUJE, ALE TO JUŻ KWESTIA GUSTU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sony87 23.07.2016 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 mam pytanie w szczególności do osób posiadający ogrzewanie podłogowe: gdzie umieściliście rozdzielacze od podłogówki ?i jak sterujecie temperaturą ? (jeden z instalatorów próbuje mnie nakłonić aby w każdym pomieszczeniu zainstalować sterownik pokojowy - termostat na ścianie, ale "forum" twierdzi że to bezcelowe, ) jak jest u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyh 23.07.2016 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 tak to się nasza chałupka przedstawia z elewacją: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyh 23.07.2016 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 sony ja mam i sobie chwalę ale można zaoszczędzić i nie instalować, regulujesz później na rotametrach czy jak to się nazywa w rozdzielaczu. u mnie jeden jest w garażu a drugi w garderobie nad garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sony87 23.07.2016 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Zyh, super, ale się domek zmienił i okolica też, a co to za nowy budynek powstaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qshaq 24.07.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Piękny domek, okno tarasowe spooore - podoba mi się, ale u mnie już za późno na taką zmianę. Pytanko do wentylacji mech.: gdzie macie rekuperator? U nas rekuperator jest w pomieszczeniu nad garażem (które podzieliliśmy na 2 części - w tej z kominem), tam zrobiliśmy ogólnie pomieszczenie techniczne: pralka, prasowanie, umywalka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyh 24.07.2016 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 sony, nowy budynek to gospodarczy w miejscu blaszaka, obok będzie taras bo pod domem to tylko na pranie jak będzie padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszklakier 26.07.2016 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Gdyby komus były potrzebne widoki wnętrza. Zdjęcia już są historią bo już jest biało i sa kafelki w salonie , ale nie ma kiedy robić zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszklakier 26.07.2016 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszklakier 26.07.2016 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszklakier 26.07.2016 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 A za nami kolejny etap budowy, praca nad elewacją zakończona. Nasz domek prezentuje się teraz tak: [ATTACH=CONFIG]361914[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]361915[/ATTACH] Więcej zdjęć na: http://mojrealny2.blogspot.co.uk/ I pięknie ! Dla mnie wybór odpowiedniej elewacji jest ogromnym wyzwaniem tak aby ładnie prezentował się na zewnątrz. Pozdrawiam,Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyszoma 05.08.2016 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 A MY TEZ MAMY BAREK - KTÓRY U NAS NAZYWA SIE "WYDAWKĄ" jak mi moj super intert na wsi pozwoli to załacze pliki jpg widzę że ja jako jedyna zmieniłam kuchnie, mam barek i wejscie z boku marszato gratulacje jak się mieszka? BQU ŚLICZNA ELEWACJA ŁADNIE TO WYGLĄDA, MI TYLKO KOLOR DACHU NIE PASUJE, ALE TO JUŻ KWESTIA GUSTU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyszoma 05.08.2016 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 sterowanie podłogówką mamy w szafie.... w łapaczu zamurowaliśmy przejcie pomiędzy domem a garażem zeby "aromaty" kotłowniano-samochodowe nie wlatywały do domu, na tej scianie zrobiłam szafe i tam mamy ww. sterowanie i tak samo jak wczesniej - postaram sie załączyc JPG jak mi miłościwie tutaj panujący internet pozwoli mam pytanie w szczególności do osób posiadający ogrzewanie podłogowe: gdzie umieściliście rozdzielacze od podłogówki ? i jak sterujecie temperaturą ? (jeden z instalatorów próbuje mnie nakłonić aby w każdym pomieszczeniu zainstalować sterownik pokojowy - termostat na ścianie, ale "forum" twierdzi że to bezcelowe, ) jak jest u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyszoma 11.08.2016 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 bar / wydawka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyszoma 11.08.2016 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 i dla tych którzy zastanawiaja się ile? i na co ? miejsca jest w kuchni jest sporo miejsca, tam gdzie sa psie miski można tez upchnać stolik rozkładany / wiszący, taki do sciany przytwierdzany, w ostatniej dolnej szafce jest butla z gazem wiec nie jest ona otwierana non stop podczas pracy w kuchni - wiec ww. mini stolik nie przeszkadzał by tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 12.08.2016 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 widzę że ja jako jedyna zmieniłam kuchnie, mam barek i wejscie z boku marszato gratulacje jak się mieszka? BQU ŚLICZNA ELEWACJA ŁADNIE TO WYGLĄDA, MI TYLKO KOLOR DACHU NIE PASUJE, ALE TO JUŻ KWESTIA GUSTU. Mieszka się super, czas płynie teraz zupełnie inaczej , w końcu przestaliśmy gnać - powolutku wykańczamy sobie resztę. Jeśli chodzi o użytkowanie Mileny, to jak dla mnie wnętrza są ok - wiatrołap mógłby być większy i łazienka dolna troszkę mała, ale nie ma co narzekać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts