marszatko 12.08.2016 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 i dla tych którzy zastanawiaja się ile? i na co ? miejsca jest w kuchni [ATTACH=CONFIG]364224[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]364225[/ATTACH] jest sporo miejsca, tam gdzie sa psie miski można tez upchnać stolik rozkładany / wiszący, taki do sciany przytwierdzany, w ostatniej dolnej szafce jest butla z gazem wiec nie jest ona otwierana non stop podczas pracy w kuchni - wiec ww. mini stolik nie przeszkadzał by tam Super zobaczyć kolejne wykończone wnętrza - z niecierpliwością czekamy na kolejne pomieszczenia. Życzę miłego i spokojnego mieszkania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola24 18.08.2016 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 wyszoma a to u mnie jeszcze inny barek marszato no ta łazienka jest okropna, mała klitka. My i tak wykorzystaliśmy tą wneke pod schodami, zrobimy zabudowe a w niej pralka i kosz na bielizne. Troszke odemnie... w sobote bedza schody i drzwi...ale zrobiłam choć coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola24 18.08.2016 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 tam był salon... w tej ramce na jednej ścianie będzie biała cegła a tu kuchnia , schody, sypialnia , lazienka w trakcie kładzenia.: podłoga w korytarzu jest połozona ale zabezpieczona żeby mi nie poszorowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola24 18.08.2016 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 A tu łazienki część i podłoga... taką płytke mamy w kuchni i korytarzach a panele w salonie i w tym pokoju.. W sobote będe miała schody i drzwi to wam pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszklakier 26.08.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 A tu łazienki część i podłoga... taką płytke mamy w kuchni i korytarzach a panele w salonie i w tym pokoju.. W sobote będe miała schody i drzwi to wam pokaze Chętnie zobaczę schody i przyjmę wiadomość ile takie schody kosztują bo mi "zaśpiewali" +-14 tysięcy w zależności od opcji na co bym się zdecydował :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julita983 26.08.2016 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Witam, zastanawiamy się z mężem nad wyborem projektu Realny II, jeżeli ktoś z Was buduje taki dom w woj. lubuskim bardzo bym prosiła o kontakt na e-maila: [email protected] w celu obejrzenia tego domku. Pozdrawiam serdecznie Julita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola24 28.08.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Tomasz ile? To z czego chcesz je mieć? My wzieliśmy z płyty- fornirowane. koszt 4500zł. Szwagierce ten sam gościu robił takie same i ma je już 13 lat i nic się z nimi nie dzieje. Z drewna prawdziwego wycenili mi na 7500zł. Lecz stwierdziliśmy ze bez sensu skoro te tansze tak samo ładnie wygladają i trzymają. Dodam jeszcze pokój na dole... u nas to sypialnia i moja ściana w salonie z cegły- kładzie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawjus 29.08.2016 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Witam, budujemy realnego w Nowogrodzie Bobrzańskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyszoma 29.08.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 (Tomasz ile? To z czego chcesz je mieć? My wzieliśmy z płyty- fornirowane. koszt 4500zł. Szwagierce ten sam gościu robił takie same i ma je już 13 lat i nic się z nimi nie dzieje. Z drewna prawdziwego wycenili mi na 7500zł. Lecz stwierdziliśmy ze bez sensu skoro te tansze tak samo ładnie wygladają i trzymają. Dodam jeszcze pokój na dole... u nas to sypialnia i moja ściana w salonie z cegły- kładzie sie [/QUO) a u nas trep debowy - olejowany, poddstopień tez biały plus porecze, tralki, stopień zapraszający / blokowy itd łącznie koszt wahał sie od 10 tys do 14 tys w zależności od rodzaju dębu: papierowy, polski, europejski, amerykański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyszoma 29.08.2016 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 POLA24 - ależ ten wzór na ścianie ŁADNY JEST !!! to tapeta? napisz proszę nazwę producenta lub/i produktu, i nr katalogowy Tomasz ile? To z czego chcesz je mieć? My wzieliśmy z płyty- fornirowane. koszt 4500zł. Szwagierce ten sam gościu robił takie same i ma je już 13 lat i nic się z nimi nie dzieje. Z drewna prawdziwego wycenili mi na 7500zł. Lecz stwierdziliśmy ze bez sensu skoro te tansze tak samo ładnie wygladają i trzymają. Dodam jeszcze pokój na dole... u nas to sypialnia i moja ściana w salonie z cegły- kładzie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola24 29.08.2016 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 W zyciu nie dałabym tyle za schody. To u was grubo kroją za to samo co u nas. Tak to tapeta, ale niewiem co za nazwa. Jutro tam pojadę, moze będzie opakowanie jakies po niej. Ladnie sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszklakier 29.08.2016 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 W zyciu nie dałabym tyle za schody. To u was grubo kroją za to samo co u nas. Tak to tapeta, ale niewiem co za nazwa. Jutro tam pojadę, moze będzie opakowanie jakies po niej. Ladnie sie prezentuje Bardzo dziękuję Takie ceny , ale chyba firma duża więc koszty też ma duże i niestety musi klient za to płacić jak się zgodzi. Fajna ta opcja ze schodami fornirowanymi To jest dobry i trwały materiał a jak widzę ,że na zdjęciu ciężko odróżnić czy to fornir czy drewno to poszukam takiego tańszego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 30.08.2016 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Bardzo dziękuję Takie ceny , ale chyba firma duża więc koszty też ma duże i niestety musi klient za to płacić jak się zgodzi. Fajna ta opcja ze schodami fornirowanymi To jest dobry i trwały materiał a jak widzę ,że na zdjęciu ciężko odróżnić czy to fornir czy drewno to poszukam takiego tańszego rozwiązania U nas stolarz chciał za schody dębowe z poręczami ok. 8 tys. Z uwagi na to, że staramy się robić wszystko sami i nie lubimy przepłacać zdecydowaliśmy się zamówić same stopnie dębowe ( z internetu ) na podany przez nas wymiar. Montaż i lakierowanie we własnym zakresie - w sumie schody wyniosły nas 2,5 tys. Pozdrawiam Martyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszklakier 30.08.2016 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 U nas stolarz chciał za schody dębowe z poręczami ok. 8 tys. Z uwagi na to, że staramy się robić wszystko sami i nie lubimy przepłacać zdecydowaliśmy się zamówić same stopnie dębowe ( z internetu ) na podany przez nas wymiar. Montaż i lakierowanie we własnym zakresie - w sumie schody wyniosły nas 2,5 tys. Pozdrawiam Martyna Też myślę nad taką opcją. Jakbym miał zaoszczędzić takie pieniądze to mogę podłubać nawet już mieszkając Właśnie wyliczyłem,że przez internet dębowe surowe stopnie wyszłyby ok 1900 zł Mam możliwość polakierowania w kolorze jaki mi się zamarzy, podstopnice mógłbym zrobić z płyty mdf ( np biały wysoki połysk) Koszt płyty niewielki. Najgorzej wg mojej wstępnej oceny będzie do wykonania barierka, ale myślę,że też do ogarnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola24 31.08.2016 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Tomasz jedynie znawca rozpozna. Taki zwykly szarak jak my juz nie. Ja bym w zyciu nie wpadla ze to nie prawnidze. Nawet wybieralam czy ma byc z dębu czyli jest Malo slłoi czy z czegos innego gdzie bylo ich dużo. Ja lubię wszystko gladkie bez mazów. Marszato to to super cena wyszla. Ja nawet o tym nie pomyślałam. A podstopien musi byc z płyty albo czegos bo inaczej byloby zaraz brudne i obkopane. A ja juz w sobotę mam przeprowadzke gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola24 31.08.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Tomasz jedynie znawca rozpozna. Taki zwykly szarak jak my juz nie. Ja bym w zyciu nie wpadla ze to nie prawnidze. Nawet wybieralam czy ma byc z dębu czyli jest Malo slłoi czy z czegos innego gdzie bylo ich dużo. Ja lubię wszystko gladkie bez mazów. Marszato to to super cena wyszla. Ja nawet o tym nie pomyślałam. A podstopien musi byc z płyty albo czegos bo inaczej byloby zaraz brudne i obkopane. A ja juz w sobotę mam przeprowadzke gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola24 31.08.2016 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Niestety nie mam nazwy tapety. Mąż wyrzucil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bk1 31.08.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Witam, planuję budowę domu Realny, jestem bardzo ciekaw w jaki sposób można rozplanować pomieszczenia na parterze. Czy mógłbym prosić o plan parteru. Będę bardzo wdzięczny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszklakier 03.09.2016 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Witam, planuję budowę domu Realny, jestem bardzo ciekaw w jaki sposób można rozplanować pomieszczenia na parterze. Czy mógłbym prosić o plan parteru. Będę bardzo wdzięczny. pozdrawiam Ja mam projekt Marlena, ale jest bardzo podobny i na dole w ogóle nie mam ścian, słupów czy podciągów. Przestrzeń otwarta i kuchnia w miejscu gdzie w projekcie jest pokój na dole. Oczywiście otwarta na salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola24 05.09.2016 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 My już mieszkamy... ale nadal urządzam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts