ej2862 02.11.2016 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Ślicznie. U nas tynki dopier zrobione. Chciałabym zobaczyć zdjęcie dolnej łazienki i wiatrołap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 03.11.2016 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 jeśli można, to proszę o zdjęcia z piętra np. sypialnia, chociaz pozostale pomieszczenia tez mnie interesują jestem ciekawa ile miejsca jest po wstawieniu łóżka do sypialni, czy jest ciasno i jak pojemna jest ta garderoba? Niestety w tej kwestii nie pomogę, za górę będziemy się dopiero zabierać. Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna 88 06.11.2016 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 WitajcieMam pilne pytanie do osob ktore maja piec na pelet z ogrzewaniem podlogowym na dole i kaloryferami na gorze. Sa tu takie osoby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszklakier 08.11.2016 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Witajcie Mam pilne pytanie do osob ktore maja piec na pelet z ogrzewaniem podlogowym na dole i kaloryferami na gorze. Sa tu takie osoby?? Oczywiście ,że są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caroli 12.11.2016 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Oczywiście ,że są Pytanie i odpowiedź w idealnym dla mnie momencie czekamy na pozwolenie na budowe i dostalismy pismo, ze mozemy ogrzewac tylko peletem (w planach mielismy ekogroszek). jak się sprawdza ogrzewanie peletem? dzisiaj dopiero zaczynam przeszukiwanie opinii na ten temat, szczerze to nic nie wiem nie interesowalam sie wczesniej. bede wdzieczna za opinię i ewnetualne porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszklakier 13.11.2016 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Pytanie i odpowiedź w idealnym dla mnie momencie czekamy na pozwolenie na budowe i dostalismy pismo, ze mozemy ogrzewac tylko peletem (w planach mielismy ekogroszek). jak się sprawdza ogrzewanie peletem? dzisiaj dopiero zaczynam przeszukiwanie opinii na ten temat, szczerze to nic nie wiem nie interesowalam sie wczesniej. bede wdzieczna za opinię i ewnetualne porady. Dużo nie powiem bo dopiero zacząłem grzać parę dni temu( no może z dwa tygodnie temu). Na chwilę obecną nie mam jeszcze czujników temperatury, nie mam ustawionego odpowiednio pieca, ale jak na skromne grzanie to dla nas jest mega gorąco. Na dole równomiernie gorąco a u góry już chłodniej jak są tylko kaloryfery. Oczywiście mrozu nie ma , ale kaloryfery ustawione 5 na skali ( z 6) i jest w sam raz sympatycznie. Tak chcieliśmy bo bardziej lubimy chłód niż gorąco. Ostatnio nie grzałem dwa dni , wchodzę do domu a tam cieplutko. Być może w tym tygodniu wyregulują mi piec i zamontują wszystko co trzeba i po jakimś czasie będę mógł powiedzieć coś więcej. Na chwilę obecną piec zużywa mi jeden worek pelletu czyli 20kg/dobę. Jak dla mnie pellet to lepszy wybór niż ekogroszek bo na pewno jest paliwem czystszym nie tylko dla użytkownika ,ale również dla środowiska. Polecam pellet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caroli 20.11.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Dużo nie powiem bo dopiero zacząłem grzać parę dni temu( no może z dwa tygodnie temu). Na chwilę obecną nie mam jeszcze czujników temperatury, nie mam ustawionego odpowiednio pieca, ale jak na skromne grzanie to dla nas jest mega gorąco. Na dole równomiernie gorąco a u góry już chłodniej jak są tylko kaloryfery. Oczywiście mrozu nie ma , ale kaloryfery ustawione 5 na skali ( z 6) i jest w sam raz sympatycznie. Tak chcieliśmy bo bardziej lubimy chłód niż gorąco. Ostatnio nie grzałem dwa dni , wchodzę do domu a tam cieplutko. Być może w tym tygodniu wyregulują mi piec i zamontują wszystko co trzeba i po jakimś czasie będę mógł powiedzieć coś więcej. Na chwilę obecną piec zużywa mi jeden worek pelletu czyli 20kg/dobę. Jak dla mnie pellet to lepszy wybór niż ekogroszek bo na pewno jest paliwem czystszym nie tylko dla użytkownika ,ale również dla środowiska. Polecam pellet. dziękuję za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nahrebi 22.11.2016 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nahrebi 22.11.2016 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiejt 23.11.2016 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Zbajerzony masz domek. W łazience masz system audio, a w kuchni przy kontakcie też audio? Ładna kuchnia, tylko nie widzę lodówki. Kuchnia jest w kształcie L? Czekamy na salon Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nahrebi 23.11.2016 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 W obu łazienkach i w kuchni zainstalowałem radia ABB - gra to wyśmienicie A na jednym ze zdjęć zaginiona lodówka. Co do kuchni to zrobiliśmy w L i znalazło się miejsce na "słoikownię". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caroli 24.11.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 [ATTACH=CONFIG]374106[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]374107[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]374108[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]374109[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]374110[/ATTACH] W obu łazienkach i w kuchni zainstalowałem radia ABB - gra to wyśmienicie A na jednym ze zdjęć zaginiona lodówka. Co do kuchni to zrobiliśmy w L i znalazło się miejsce na "słoikownię". łazienka, kuchnia i cała reszta cudowna! a gdzie znajduje sie teraz słoikownia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOWAKI 25.11.2016 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 [ATTACH=CONFIG]374023[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]374024[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]374025[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]374026[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]374027[/ATTACH] Witam super wnętrza... a co to za drzwi? jaki kolor? bardzo ładne... też mieliśmy zrobić schowek pod stopniami ale w końcu zamurowaliśmy czy dobrze widzę, że macie rekuperację? czy spotkaliście się Wy lub ktoś inny na forum z kwadratowymi anemostatami? ( takimi małymi do domu bo przemysłowe są, wiem) nam zakładający reku wpierają, że nie ma zewnętrznych, widocznych osłon anemostatów kwadratowych... okrągłe nam nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfirmat 03.12.2016 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 wrzucę kilka zdjęć ze środka pewnie komuś się przyda salon - brak jeszcze listew ale przyjdzie na to czas [ATTACH=CONFIG]321752[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]321753[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]321754[/ATTACH] bratpit77 mam do Ciebie pytanie.prosze napisz, jakie wymiary ma stÓł na zdjeciu? Zastanawiam sie jaka jest szerkosc jadalni, czy zmiesci sie stol 160 cm na dlugosc? Dopiero jestesmy na etapie wyboru projektu i mieszkamy niedaleko Ciebie wyslalam Ci wiadomosc pw w sprawieobejrzenia domu z zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfirmat 03.12.2016 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Kolejna osoba łącznie ze mną robi schody zgodnie z projektem i powstaje dziura do łazienki. Tam powinno się przesunąć ten spocznik w kierunku łazienki żeby zamurować i mieć na czym oprzeć gazobeton lub cegłę , a tak będziesz kombinował przy tynkach z zabudowaniem tego. Ja to zabudowałem od wewnątrz płytą OSB potem siatka i tynk. Na razie nie pękło. Schody wyglądają na prawidłowo wykonane , ja jedynie nie lałem tego ostatniego schoda dopiero jak robiłem posadzki to ustaliłem to tak żeby ostatni schód był na równo z wykładziną. A to kilka fotek moich schodów. [ATTACH=CONFIG]331340[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]331341[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]331342[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]331343[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]331344[/ATTACH] Bratpit77 napisz prosze z jakiego drzewa zrobione sa schody i ile kosztowaly. Sa piekne drzwi i listwy rowniez moze wrzucilbys zdjecia dolu z listwami i cala stolarka. Ile kosztuja takie drzwi wykonane pewnie przez stolarza na zamowienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfirmat 03.12.2016 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Czy ktoś z Was robil kominek w Realnym wg projektu na scianie od tarasu? Podoba mi sie ten projekt miedzy innymi dlatego, ze mozna zrobic kominek rowniez na tarasie. Zastanawiam sie tylko jaka jest odleglosc miedzy onem tarasowym a tym w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bamkor 07.12.2016 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Witam Wszystkich Jestem posiadaczką projektu ogrzewania podłogowego na parterze dla domu MILENA(odbicie lustrzane)- wykonanego przez profesjonalną firmę. Dzięki temu projektowi można zdecydować się na samodzielne ułożenie podłogówki - co daje spore oszczędności ! Zainteresowanych proszę o kontakt poprzez prywatną wiadomość. Pozdrawiam marszatko Witam, Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mogłaby Pani mi go udostępnić? pozdrawiam bamkor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki1985 09.12.2016 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Witam, Aktualnie skończyłem stan surowy otwarty. Dach deskowanie plus papa. Okna i dachówka już w następnym roku. Na chwilę obecną wybieram pokrycie dachowe między CERATON TITANIA a ROBEN Monza plus. Wycenę wraz z orynnowaniem oraz 1szt okna dachowego mam w cenach: Ceraton-21tys Roben- 18tys Mam pytanie jak wyglądało cenowo wykonanie kompletnej elewacji (materiał plus robocizna). Rozmawiam powoli z wykonawcami i chciał bym wiedzieć jak to wyszło u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b.bejnar 09.01.2017 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Witajcie, wybraliśmy z mężem projekt Realny II Jesteśmy z Olsztyna. Budowę zaczynamy na wiosnę. Nie mieliśmy okazji zobaczyć domu na żywo, tylko katalog i ewentualnie internet. A nie ukrywam, że chętnie spotkalibyśmy się aby zobaczy jak wygląda dom w rzeczywistości oraz zasięgnąć kilku rad . Czy zgodziłby się ktoś pokazać nam swój dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula K. 11.01.2017 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 czy ktos moze mi podac koszta elewacji?????dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts