wyszoma 20.02.2017 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 NAHREBI - powiedz proszę jak skonstruowana jest szafka z pralką pralkę, ma jakąś amortyzacje niwelująca wibracje podczas wirowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sony87 21.02.2017 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Około 660 metrów, na poddaszu i skosy były tynkowanie. Placilismy 25 zł z metra plus materiał około 5 tyś jakoś drogo, zwykle każdy bierze około 22-26 zł na gotowo z materiałem, cena zalezy od rodzaju tynków. Dziwne że dopłacaliście dodatkowo za materiał. u nas wyszło około 25 zł z materiałem oczywiście, robiliśmy tynki Dolina Nidy Zeta (twardsza wersja gipsowych jak Diamant z Knaufa), za cementowe też około 25 zł (w łazienkach, pralni, garażu) Z wyboru tynków i ekipy jestem baaardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ej2862 21.02.2017 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 My mieliśmy ręczne cementowo wapienne z piaskiem kwarcowym. Również jesteśmy zadowoleni z efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sony87 21.02.2017 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 kuchnia i łazienka na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sony87 21.02.2017 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 w kuchni zmieścił się stół na 4-5 osób, schody dębowe z białymi podstopniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izka_n 21.02.2017 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 WitamCzy ktoś zdecydował się na zachowanie identycznej elewacji jak w projekcie Realny II? Potrzebowałbym trochę zdjęć, żeby zobaczyć jak to wygląda, na poprzednich stronach widziałem, że bratpit miał elewacje najbardziej podobną do projektu, czy miałby ktoś kontakt mailowy do niego?Nie możemy się dopatrzyć z czego zrobione są parapety, mnie osobiście się one bardzo podobają i nie chciałbym ich oszpecić blachą. Balkon ocieplacie z każdej strony, dół, boki oraz góra? Boniowania tzw sztukateria, macie jakieś gotowe? Czy zdecydowaliście się na bonie ze styropianu w rożnych grubościach?Na jaki rodzaj i kolor tynku się zdecydowaliście?Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 22.02.2017 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 witam Na tym blogu jest podobna elewacja do oryginalnej http://mojrealny2.blogspot.co.uk/. A co do balkonu, to sama jestem ciekawa, bo jeszcze nie mamy obrobionego. pozdrawiam Martyna Witam Czy kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyszoma 22.02.2017 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 [ATTACH=CONFIG]382080[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]382082[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]382083[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]382084[/ATTACH] kuchnia i łazienka na górze BARDZO bardzo bardzo ładnie ! idealny kolor ciepłego brązu, dobra robota i dobry gust ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 13.03.2017 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Nareszcie góra zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 13.03.2017 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 i jeszcze takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 13.03.2017 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiejt 13.03.2017 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 i jeszcze takie... [ATTACH=CONFIG]383752[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]383753[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]383754[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]383755[/ATTACH] Super, kolejne realne zdjęcia naszych domków. Dziękuje marszotko, bo cały czas myślałem nad ułożeniem łóżek dla dzieci zgodnie z projektem tzn. przy ścianie działowej, a Ty dajesz kolejne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki1985 14.03.2017 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Witam,Czy ktoś z Was zagospodarował już w jakiś sposób strych. Pytanie czy istnieje możliwość stawiania tam ścian działowych. Czy raczej przy tym stropie i powierzchni jest to nie wskazane. Chciał bym tam zrobić pralnię oraz dodatkowy pokój. Z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyszoma 14.03.2017 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Witam, Czy ktoś z Was zagospodarował już w jakiś sposób strych. Pytanie czy istnieje możliwość stawiania tam ścian działowych. Czy raczej przy tym stropie i powierzchni jest to nie wskazane. Chciał bym tam zrobić pralnię oraz dodatkowy pokój. Z góry dzięki za odp. Masz we wcześniejszych wpisach zdjecia z takiego rozwiązania, zamiast jednego okna dwa a pomiedzy nimi scianka działowa i wejscie do dwoch pokoi pod kontem 45stopni - tak jak na pietrze z sypialniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyszoma 14.03.2017 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Witam, Czy ktoś z Was zagospodarował już w jakiś sposób strych. Pytanie czy istnieje możliwość stawiania tam ścian działowych. Czy raczej przy tym stropie i powierzchni jest to nie wskazane. Chciał bym tam zrobić pralnię oraz dodatkowy pokój. Z góry dzięki za odp. Sprawdziłam bo sama byłam ciekawa tych pomieszczeń, na 20stej stronie masz wpis, zdjęcia i rysunek / plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki1985 14.03.2017 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula K. 18.03.2017 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 marszatko co masz polozone na podlodze u gory i ma dole panele???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 20.03.2017 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 marszatko co masz polozone na podlodze u gory i ma dole panele???? Witam Na dole mamy płytki z uwagi na podłogówkę a góra jest w panelach, sypialnia wykładzina. pozdrawiam Martyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula K. 21.03.2017 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Dziemune Martyna, jestes zadowolona z podlogowki???? Ha nie wiem nie moge sie zdecydowac czy ogrzewanie mieszane typu lazienki i kuchnia czy same grzejniki?! Pozdrawiam.ula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszatko 22.03.2017 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Witam, Jesteśmy bardzo zadowoleni z podłogówki, na początku też chcieliśmy zrobić tylko łazienki, ale jakoś tak wyszło, że zrobiliśmy cały dół w podłogówce. Gdyby można było cofnąć czas, na pewno w podłogówce byłby cały dom, koszt instalacji wcale nie jest dużo większy - a oszczędności na opale byłyby większe. Bałam się podłogówki z uwagi na syna alergika - ale na szczęście nic złego się nie dzieje. Z czystym sumieniem bardzo polecam ogrzewanie podłogowe, ale jak robić to w całym domu> Pozdrawiam i życzę trafnych wyborów. Dziemune Martyna, jestes zadowolona z podlogowki???? Ha nie wiem nie moge sie zdecydowac czy ogrzewanie mieszane typu lazienki i kuchnia czy same grzejniki?! Pozdrawiam.ula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts