Elli_J 02.10.2017 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 W Realnym postawiliśmy 2 dodatkowe słupy w bliźniaczych pokojach na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macku 05.10.2017 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Witam. Czy mogę Was prosić na namiary na ekipy budowlane (szukam w całej Polsce i oferuje darmowe noclegi na czas budowy) bo narazie najlepsza oferta na SSO+dach to 75 tys za samą robotę co jest chyba dosyć dużą kwotą. Ile płaciliście Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula K. 06.10.2017 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Mnie kosztowalo 40 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elli_J 06.10.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 34 tyś SSO+ 7 tyś koparka i wymiana gruntu na piach+ 7500 więźba. Dekarz umówiony 35zł/m czyli kolejne 7500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sony87 08.10.2017 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2017 SSO za 20 tys. , Dach tzn wiezba + krycie folia i blachodachowka ok 45 zl/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiejt 08.10.2017 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2017 woj. śląskie, rok 2016: SSO robocizna 36tyś., + dach robocizna (więźba, folia+ dachówka) 14tyś suma ok 50tyś robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elli_J 08.10.2017 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2017 No u nas w cenie więźby było pokrycie papą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaziujr 24.10.2017 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Witam, czy mógłby ktoś podesłać zdjęcia wykończenia drzwi tarasowych od zewnątrz na styku z kostką brukową? W jaki sposób zabezpieczyliście progi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gojtek 01.11.2017 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Witam,Kupiłam projekt Milena II. Jestem na etapie załatwiania pozwoleń. Chcę przestrzeń w domu zagospodarować jak najlepiej, ale nie mam pomysłu na pomieszczenie nad garażem. Jak Wy poradziliście sobie z tym pomieszczeniem? Jakie macie ciekawe rozwiązania? Proszę o rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela_magdalena86 07.11.2017 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Witam Wszystkich Forumowiczów Gojtek, my jeszcze nie kupiliśmy projektu, ale przeglądam to forum i ludzie bardzo fajnie zagospodarowują tę przestrzeń, wg własnych potrzeb: 1) pokój z garderobą 2) pokój i pralnia 3) 2 pokoje Można zamiast jednego centralnego okna dać 2 mniejsze, też bardzo fajny pomysł! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Projekty Gotowe MURATOR 07.11.2017 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Drodzy forumowicze, już niedługo - 18 listopada - zapraszamy na spotkanie w SZKOLE MURATORA http://muratordom.pl/szkola-muratora/?utm_source=Forum_PG&utm_campaign=Szko%C5%82a%20Muratora To miejsce to prawdziwa kopalnia wiedzy dla wszystkich planujących budowę i budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knoq 07.11.2017 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Witam, zastanawiam sie nad budowa domu i na razie jestem na etapie szacowania czy w ogole mnie na niego stac. Czy moglibyscie napisac ile mniej wiecej wydaliscie na poszczegolne etapy, chodzi mi o koszt calosciowy tj. materialy, robocizna itp itd. Dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaziujr 10.11.2017 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Witam, Kupiłam projekt Milena II. Jestem na etapie załatwiania pozwoleń. Chcę przestrzeń w domu zagospodarować jak najlepiej, ale nie mam pomysłu na pomieszczenie nad garażem. Jak Wy poradziliście sobie z tym pomieszczeniem? Jakie macie ciekawe rozwiązania? Proszę o rady. U nas jest to pomieszczenie podzielone na pół i jest tam sypialnia z garderobą, a drugie pomieszczenie to pokój rozrywki - bilardownia, PS, barek.. taki męski świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula K. 18.11.2017 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Co macie położone na podłodze na poddaszu???? Panele ,deska podłogowa czy parquet???? Marka cena??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izka_n 26.11.2017 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Witam, zwracam się do wszystkich forumowiczów, którzy etap elewacji mają już za sobą. Po pierwsze gratuluję i zazdroszczę, po drugie proszę o pomoc. Musimy podjąć dezycję o szerokości opasek wokół okien i gzymsów. Projekt podaje, że mają 15 cm szerokości, a ja uważam, że to za dużo. Proszę podpowiedzcie jak zrobiliście Wy. Nie potrafię wywnioskować ze zdjęć umieszczonych na forum. Serdecznie dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawelPrus 29.11.2017 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Witam, mam pytanie do osob, ktore juz zbudowaly domek, zaczynamy powoli budowe Realny II i zauwazylem ze otwor na drzwi pomiedzy wiatrolapem i garazem ma 203cm wysokosci, jak rozwiazaliscie ten problem? mniejsze drzwi? inny wieniec czy wieniec umieszczony wyzej? PozdrawiamPawel Prus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula K. 30.11.2017 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Mogę zapytać o elewacje??? Ile metrów styropianu ile kleju i siatki wam poszło na elewację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaziujr 16.12.2017 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Pytanie... zaczynamy powoli etap, który wykańcza portfel, inwestorów i dom.. i tu pytanie o ceny robocizny w Waszej okolicy - powiem szczerze, że nas one przerażają.. Cena roboty poddasza - wełna 20+5 i płyty g-k Cena roboty szpachlowania x2 i gruntowanie Cena roboty położenie płytek posadzka Mamy już dogadane obie łazienki ze stanu SSZ na "wchodzicie i się kąpiecie" i płytki na ścianie w kuchni trzeba ogarnąć jeszcze pozostałe rzeczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryfan 16.12.2017 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Witam, mam pytanie do osob, ktore juz zbudowaly domek, zaczynamy powoli budowe Realny II i zauwazylem ze otwor na drzwi pomiedzy wiatrolapem i garazem ma 203cm wysokosci, jak rozwiazaliscie ten problem? mniejsze drzwi? inny wieniec czy wieniec umieszczony wyzej? Pozdrawiam Pawel Prus Brawo za spostrzegawczość . My dopiero na etapie kupna drzwi się dowiedzieliśmy,że to nietypowy otwór. Skończyło się na kupnie drzwi w standardzie "czeskim". Nie wiem i nie pamiętam co to znaczy, ale pamiętam że były na jakieś specjalne zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikamateusz 17.12.2017 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 My budujemy projekt domu Marlena bardzo podobny do Mileny,raweny itp. fajnie.że trafiłam na to forum inspiracje bo wczesniej ciężko było coś znaleść na temat marleny lub kogos kto buduje ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts