galicja1 04.09.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Jestem już zmęczona ciągłym szukaniem psa, który lubi szwendać się po okolicach. Chciałabym postawić mu ogrodzenie elektryczne, ale jestem zielona w tym temacie. Mam więc pytanie: jakie wybrać ogrodzenie i jak to się właściwie robi? Czy kupuje się od razu całe ogrodzenie czy na cześci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 04.09.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Jestem już zmęczona ciągłym szukaniem psa, który lubi szwendać się po okolicach. Chciałabym postawić mu ogrodzenie elektryczne, ale jestem zielona w tym temacie. Mam więc pytanie: jakie wybrać ogrodzenie i jak to się właściwie robi? Czy kupuje się od razu całe ogrodzenie czy na cześci? Myślę ze tutaj dowiesz się więcej http://www.pastuchelektryczny.pl/pastuchy_dla_psa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekBR 21.09.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Można kupić od razu całe ogrodzenie elektryczne bez bawienia się w samodzielne kompletowanie zestawu. No chyba, że się ktoś na tym zna i wie, co wybrać. Ja zadzwoniłem do jednego sklepu internetowego ,(coś tam z Farmerkiem w nazwie), gdzie wytłumaczyli mi jakiego pastucha wybrać dla mojego psa. No i wziąłem w końcu cały zestaw - działa bez zastrzeżeń. Pies szybko nauczył się że nie wolno podchodzić do ogrodzenia. Co prawda kilka razy poczuł lekki wstrząs ale nic mu nie było, a przynajmniej stał się karny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buli187 04.01.2014 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ja mam system od kilku miesięcy i muszę powiedzieć że to idealne rozwiązanie. Myślałem że już nigdy nie oduczę psa uciekania.Mam Malamuta- bardzo sprawny pies. Siatkę przeskakuje w kilka sekund, jak mu się znudzi może się też pod nią przekopać Dzwoniłem do paru sklepów, ceny były różne nawet 1500zł. Na szczęście znalazłem coś w niższym zakresie cenowym co nie znaczy gorsze. centrala zasila ogrodzenie o dł 1000 metrów. Obroża ma pięć poziomów siły impulsu elektrycznego. Centrala jest też zabezpieczona piorunochronem i bezpiecznikiem: elektryczne ogrodzenie dla psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 28.03.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Uzytkuje ktos jeszcze takie cudo???? Moj ucieka codziennie, rece mi juz opadaja:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budyń93 27.09.2017 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 (edytowane) Według mnie najlepiej skompletować pod siebie taki zestaw. Każdy przypadek jest inny - inne ogrodzenie, liczba narożników, rodzaj słupków itd... zamiast potem domiawiać i opóźniać montaż można od razu wszystko mieć co potrzeba Ja akurat mam zamontowane niewidoczne ogrodzenie z obrożą dla psiaka, mam beagla, wczesniej nie dawaliśmy z nim wogóle rady, jak tylko ktoś wchodził czy wychodził uliczką to tylko czekał na okazję nie mówiąc już o bramie podczas wjazdu autem... Ogrodziłem działkę z przodu moderowano, tam gdzie mam wejście do domu, kojec, trawka drzewka (ok 90 mb) i piesek ma tam swoje miejsce. Nawet dobrze bo z tyłu mam mały warzywnik i ciągle mi tam psocił Edytowane 27 Września 2017 przez Tomaszs131 Link reklamowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hamstergong 13.10.2017 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 A byłaś z psem na szkoleniu? Może to go trochę wychowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts