Lukasz_J. 04.09.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Witam, chciałbym zmienić kolorystykę ścian w kuchni i jak tak myślę to zastanawiam się jak prawidłowo i skutecznie tego dokonać. Zastanawia mnie jaką kolejność czynności i czy wszystkie etapy wykonać, czy któregoś nie pominąć:. Sytuacja jest następująca kuchnia jest wymalowana farbą emulsyjną. 1) umyć wodą z detergentem2) umyć czystą wodą3) zagruntować odpowiednim środkiem gruntującym (ten etap mnie zastanawia)4) pomalować farbą odpowiednią do łazienek i kuchni Za pomoc dziękuję, jeśli był już taki temat to proszę o jego wskazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek m 04.09.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Raczej wszystko jest w porządku tylko musisz zwrócić uwagę czy nie ma plam z tłuszczu itp. na ścianach. Są odpowiednie do tego środki bo zwykłym gruntem tego nie pokryjesz Jeszcze jedno: ściany muszą być przed malowaniem suche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts