Darek0105 04.09.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 (edytowane) Czy dachówkę alegro9 firmy koramic angoba czarna szlachetna warto kupic z promocji w cenie 30zł/m2? Czy w promocji mogą być jakieś haczyki? Jeśli tak to jakie? Proszę o radęJAKA DACHÓWKA Z POŁYSKIEM JEST NAJLEPSZA? JAKIEJ FIRMY?? Edytowane 4 Września 2012 przez Darek0105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 04.09.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Czy dachówkę alegro9 firmy koramic angoba czarna szlachetna warto kupic z promocji w cenie 30zł/m2? Czy w promocji mogą być jakieś haczyki? Jeśli tak to jakie? Proszę o radę JAKA DACHÓWKA Z POŁYSKIEM JEST NAJLEPSZA? JAKIEJ FIRMY?? Napewno nie będzie najlepszą dachówka w okolicach 30 zł/m2. Za najlepsze trzeba zapłacić minium x 2 to co masz w wycenie. Ja nie pamiętam żeby jakiś porządny towar był na dobrej promocji. Jak jest dobra cena to zawsze na te najtańsze masówki , a Alegra 9 do nich należy. Z Koramika fajnym produktem jest: http://www.wienerberger.pl/renesansowa-e32-czarna-angoba-szlachetna.html?lpi=1087584651805 stara sprawdzona forma tyle ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 04.09.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Ja raz kupiłem lodówkę z promocji. Nawaliła po roku rozmrażając mięso za 500zł. Nie dałem rady szybko tyle zjeść...Radzę z promocjami uważać. Może nie być to produkt pierwszego gatunku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heniu1980 12.11.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Co wy chcecie od alegry 9? Towar 1 klasa jak na tą półkę. Myślę że ta cena była równa kosztom. Ciekawe ile wyszły dodatki, transport czy były doliczane palety itd. bo znam już różne metody robienia klientów w konia na to na co klient zwraca największą uwagę cena minimum a na reszcie kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paroofka 28.11.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Alegra 9 to najtańsza wersja dachówek Koramic. Ale ta cena bierze się głównie stąd, że dachówki są ogromne, przez co na 1m2 wystarcza ich relatywnie niewiele. Dachówka wymyślona po to, żeby ci nieprzekonani do ceramiki skusili się właśnie na nią z powodu ceny Lepiej mieć budżetową ceramikę niż np. blachodachówkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_czeczot 14.02.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 przez co na 1m2 wystarcza ich relatywnie niewiele. Dokładnie bodaj 9 szt. na m2 dachu. Bardzo ekonomiczne rozwiązanie i dobra alternatywa dla blachy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts