flubbi 04.09.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Witam, Mieszkam w bloku z lat 70 (wielka płyta) i planuję mały remont przedpokoju i kuchni. Chcę tam położyć płytki gresowe, ale mam problem z krzywą podłogą. Planuję zedrzeć wszystkie warstwy gumolitu itp. aż do samego betonu i wyrównać podłogę wylewką samopoziomującą. Krzywizna podłogi sięga 1,5 cm. Popytałem fachowców i polecają mi: * MAPEI Planolit 315, * Kreisel sampoz-BK 5h (z Castoramy) Co sądzicie o tych wylewkach? Ta z Castoramy jest troszkę tańsza i można kłaść płytki po tygodniu. Chcę jutro lub pojutrze kupić wylewki i je wylać, by w przyszły piątek móc już układać gres. Może ktoś ma jeszcze inne propozycję? Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.05.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Polecamy do obejrzenia nasz film z cyklu: Wybór na 5. Jakie 5 cech ma dobrej jakości wylewka samopoziomująca? Zobacz inne filmy poradnikowe murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts