natag112 04.09.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 (edytowane) dzien dobryposzukuje porady odnosnie zakupu lozka z litego drewna, chcemy z mezem spac wygodnie i zdrowo dlatego pieniazki odlozone, i chcemy wybrac cos dobrego. I podoba nam sie pomysl z lozkiem otwieranym, z pojemnikiem na posciel [moderowano - reklama debiutanta] mam troche jednak watpliwosci w jaki rodzaj drewna udezyc. myslalam generalnie o debie bo mi sie niesamowicie podobaja naturalne seki i gladkosc tego drzewa, ale dab wyglada rowniez interesujaco. dzwonilam juz do konsultanta [...] i calkiem mi sie podoba:) czulam sie obsluzona profesjonalnie. czy jakies porady odnosnie innego gatunku drzewa czy samych lozek lub tej firmy moglabym od was uslyszec?dzieki i pozdro Edytowane 5 Września 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata_Ko 30.09.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 (edytowane) Jest wielu producentów mebli drewnianych. Jeśli wybierasz meble z litego drewna, w zasadzie każde powinny być trwałe. Ja osobiście jestem zwolenniczką mebli ekologicznych, czyli m.in. olejowanych lub woskowanych naturalnymi produktami. Możesz spojrzeć np. na ofertę [reklama]. Nie obawiaj się również mebli sosnowych - często słyszy się plotki, że są one nietrwałe i szybko się niszczą tracąc swój wygląd - wszystko jednak zależy od wykonania i gwarancji producenta, bo jeśli ten jest solidny, to meble mogą stać latami. Powodzenia w szukaniu! Edytowane 30 Września 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 01.10.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ikea ma fajne łóżka, też z drewna, wystarczy pooglądać katalogi. a do każdego mozna sobie dokupic pojemnik na pościel, albo są w komplecie, albo można wybrać takie osobno sprzedawane plastikowe, chyba z 80 zł kosztuje. Ja natomiast mam pod łóżkiem skład nieużywanych rzeczy i kocie legowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts