miecho1986 05.09.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Witam... To mój pierwszy post na tym forum więc proszę o wyrozumiałość... Chciałbym się dowiedzieć wszystkiego na temat budowy domu wraz z zakupem działki i pozwoleniami. Moja sytuacja przedstawia się tak: Jestem obecnie w Anglii i wraz z przyszłą żoną pragniemy wybudować dom w Polsce. Moja babcia posiada ziemię na wsi która ma charakter rolny oczywiście. Chciałbym się dowiedzieć co musimy zrobić aby wytyczyć kawałek ziemi przy drodze a mianowicie 1000m2 a później przepisać ten kawałek na mnie i przekształcić ją na budowlaną. Ile to będzie kosztować i przez jaką biurokraje musimy przebrnąć. Projekt mamy juz wybrany. Ile czasu po załatwieniu przepisu i wytyczeniu działki można zacząć budowę. To by było narazie chyba tyle ile chciałbym się dowiedzieć... Z góry dziękuję za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts