rwxw 12.01.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Wiecej niz na foto nie odczytam. Zaslaniaja sie wzajemnie. Ale ten pierwszy półprzewodnik z 3-ech po lewej nie jest zasłonięty, spróbuj przeczytać co na nim pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 12.01.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ale ten pierwszy półprzewodnik z 3-ech po lewej nie jest zasłonięty, spróbuj przeczytać co na nim pisze. Kurde w gaciach laze a Ty mnie chcesz przepedzic przez garaz do kotlowni. Nie bardzo mi sie chce znowu obudowe demontowac. Moze przy jakiejs okazji obfoce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwxw 12.01.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Moze przy jakiejs okazji obfoce? Nie foć, po prostu przeczytaj. Jasne, że nie musi być dzisiaj. Przy okazji sprawdź w którym miejscu masz wpięty czujnik kolejności i zaniku fazy, bo skoro masz 3 niezależne elementy włączające zasilanie sprężarki, to powinien być pomiędzy sprężarką a tą płytką wyłączającą. Edytowane 13 Stycznia 2013 przez rwxw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pom_pla 25.01.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 [Czy ktoś moze wie , dlaczego na wizualizacji vismana cały czas sie pali w kotle ??Przy obecnych temp. zew, to chyba sobie robią anty reklame, pokazując ze ich PC niewyrabia ???? , czy jest jakiś inny powód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 25.01.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Mam screeny tej wizualizacji sprzed pięciu lat, jeszcze kotła nie było. I różne dziwne temperatury czasami były wyświetlane, np. minus kilkanaście (czy kilkadziesiąt) stopni C na dolnym źródle. Bzdury jakieś pokazywało. Tak samo teraz, nie wiadomo nawet czy taki dom istnieje (poza tym co piszą oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pom_pla 25.01.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Własnie dzięki ich wizualizacji ,,zaraziłem ,, sie PC Gdybym ,,dziś,, pierwszy raz zobaczył ich wizualizacje , to bym sie powaznie zastanowił czy warto montowac tego typu ogrzewanie które przy tak niewielkim mrozie juz nie wyrabia , bo od kilku dni palą w kotle. Na regeneracje DZ to chyba troche za wczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pom_pla 03.03.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) Za ,,namową,, niektórych z Was przerobiłem wczoraj swoją instalację c.o. Teraz wyjście z PC zasila albo bufor dla celów c.w.u , albo bezpośrednio c.o , tak jak to jest w Waszych fabrycznych urządzeniach.Nie mam teraz takich spadków temp.c.w.u w momencie startu pracy PC. p.s w wolnej chwili poprosze jeszcze informatyka by poprawił tez rozmieszcze nie rur na wizualizacji Edytowane 3 Marca 2013 przez pom_pla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejzi 12.03.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Za ,,namową,, niektórych z Was przerobiłem wczoraj swoją instalację c.o. Teraz wyjście z PC zasila albo bufor dla celów c.w.u , albo bezpośrednio c.o , tak jak to jest w Waszych fabrycznych urządzeniach. Nie mam teraz takich spadków temp.c.w.u w momencie startu pracy PC. p.s w wolnej chwili poprosze jeszcze informatyka by poprawił tez rozmieszcze nie rur na wizualizacji Mam pytanie - skąd taki układ grzania CWU? Standardowo oddzielnie jest zasobnik CWU, grzany do 55'C, a oddzielnie CO o temp. 35'C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pom_pla 06.04.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Tak jak wyżej napisałem , przerobiłem moją instalacje , pompa grzeje albo ciepłą wode albo c,oW wolnej chwili poprosze informatyka by wizualizacje tez ,,poprawił. Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez pom_pla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomarszczonyfred 06.04.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ta wizualizacja to jakaś ściema, 1. temp pomieszczenia nigdy się nie zmienia, zawsze jest 22°C 2. zuzycie wpisywane jest z ręki, okrągłe cyferki, aby wmiarę wychodziło dobrze 3. zakres podglądu tylko 2-3 dni 4. wykresy w róznych okienkach 5. czyli to nie amatroska strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 06.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ta wizualizacja to jakaś ściema, Jaka wizualizacja ? PS. Usunięcie wizualizacja, to nie moje dzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pom_pla 20.06.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Dzis pierwszy raz dłuzej działa ,,klimatyzacja,, pasywna . Co prawda temp wew. nie spada znacząco w ,,dół,, ale za to wilgotnosc powietrza tak i jest odczucie komfortu .W ciągu 3 godzin z fancoila uzbierało sie 3 litry skroplin , przy okazji DZ sie regeneruje . [ moderowano - reklama ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolay 28.08.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Jezeli to nie tajemnica , to gdzie dokładnie mieszkasz.Chciałbym Cie odwiedzić i zobaczyć jak to działa na żywo .Pozdrawiam mikolay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 28.08.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dzis pierwszy raz dłuzej działa ,,klimatyzacja,, pasywna . Co prawda temp wew. nie spada znacząco w ,,dół,, ale za to wilgotnosc powietrza tak i jest odczucie komfortu . W ciągu 3 godzin z fancoila uzbierało sie 3 litry skroplin , przy okazji DZ sie regeneruje . http://www.pompaciepla-24.pl Przyznam że dałem się nabrać że naprawdę jesteś pasjonatem i sobie zrobiłeś fajną wizualizację, a tu proszę: po roku na wizualizacji reklama firmy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 29.08.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Przyznam że dałem się nabrać że naprawdę jesteś pasjonatem i sobie zrobiłeś fajną wizualizację, a tu proszę: po roku na wizualizacji reklama firmy..... Ale na Pyxis dalej się nabierasz przyznaj Niejaki Obserwator też się przyznał jaki to z niego obserwator dużo tu takich kwiatów internetu co to charytatywnie tysiące postów piszą z wdzięczności dozgonnej do tych co im poskładali instalację i pompę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar1973 29.08.2013 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ale na Pyxis dalej się nabierasz przyznaj Niejaki Obserwator też się przyznał jaki to z niego obserwator dużo tu takich kwiatów internetu co to charytatywnie tysiące postów piszą z wdzięczności dozgonnej do tych co im poskładali instalację i pompę witam też mam takie wrażenie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 29.08.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Dziwna to musi być firma, skoro przez rok miał na wzierniku zólty kolor i myślał że jest ok, a po roku zielony i lament WILGOĆ. Ps: ciekaw jestem co tu o mnie towarzysto myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.08.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Pewnie za miesiac sciagne maske i odlece na Marsa. Pfffff.... Nie sadzicie, ze jak na instalatora szukajacego klientow na forum, moj styl pisania byl by - ze tak sie wyraze - malo "marketingowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pom_pla 29.08.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Wiem ze Macie prawo nie wierzyć ze nie jestem firmą , reklamy na strofie sie pojawiły z czasem i są u mnie za darmo --fakt kolejne prawo nie wierzyć mi,Jako ,,awatar,, mam wklejony prawdziwy wygląd mojej pompy , czy cos takiego jest fabrycznego ??? Zapraszam kogoś z Krakowa do odwiedzin u mnie . [http://www.pompaciepla-24.pl Edytowane 17 Grudnia 2013 przez pom_pla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pom_pla 29.08.2013 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 ups, 2 razy sie wysłało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts