niktspecjalny 06.09.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Niech Redakcja zbanuje mnie po raz kolejny ,a tego fachowca eńka przywróci do łask.plissssssssssssss.To dobry fachowiec wnoszący w FM bardzo dużo pomocnych info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.09.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Niech Redakcja zbanuje mnie po raz kolejny ,a tego fachowca eńka przywróci do łask.plissssssssssssss.To dobry fachowiec wnoszący w FM bardzo dużo pomocnych info. Niktspecjany - dzięki za ten wpis. Z ciekawości sprawdziłam kto i za co zbanował enia. I co - okazało się, że to ja przez przypadek go zbanowałam, przy okazji banowania jakiegoś spamera:bash: Enio - został odblokowany. Najmocniej Cię enio przepraszam za tę niefortunną pomyłkę ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts